<
НОВИНИ ДНЯ: На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.03.2023 1141

Тепла не буде? Чого українцям чекати від погоди у квітні

Якою буде погода у квітні

Українців погода у березні особливим теплом не порадувала, і того ж таки варто чекати від другого весняного місяця. Пише telegraf.com.ua.

Як говориться в прогнозі Gismeteo, квітень в Україні буде дощовим, а подекуди навіть можна буде побачити мокрий сніг. Втім, до кінця місяця стовпчики термометра все ж таки поповзуть вгору.

При цьому до середини місяця в країну прийде похолодання, яке буде найвідчутнішим у західних та центральних областях. Згідно з прогнозом, у деяких областях навіть можна буде побачити, як ночами температура повітря опускається нижче нуля.

У східних областях опадів трохи менше, а похолодання в середині місяця буде не настільки яскраво вираженим.

У південних областях погода буде теплішою та менш дощовою, крім того, місцеві жителі зможуть насолодитися великою кількістю сонячних днів, ніж українці з інших куточків нашої країни.

По всій країні стовпчики термометрів почнуть підійматися в останній декаді місяця, проте навіть у цьому випадку до кінця квітня на температуру вище +20 градусів чекати не варто.

Оценка материала:

5.00 / 1
Тепла не буде? Чого українцям чекати від погоди у квітні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
27.03.2023 1141
Еще материалы раздела «Суспільство»