<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.03.2023 7066

Буде тепло, але є одне "але": якою буде погода в Україні на Великдень

Багатьох українців погода на свято порадує

Уквітні українці святкуватимуть світле свято Великодня, яке цього року випадає на 16 квітня. "Телеграф" розповідає, чи готує погода "сюрпризи" для українців цього дня з огляду на те, що квітень, за даними синоптиків, буде "похмурим".

Так, згідно із середнім прогнозом погоди по Україні на сайті Meteoprog, 16 квітня буде тепло, але похмуро, як і мало не щодня цього місяця. При цьому наголошується, що опадів на свято теж не передбачається. Температура повітря вдень підійматиметься до +17 градусів у денний час, а вночі стовпчики термометрів впадуть до позначки +7 градусів.

Якою буде погода на Великдень у містах України.

У столиці у цей день не буде сонячної погоди, протягом усього дня очікується хмарна погода. Проте температура повітря підійматиметься до +14 градусів вдень. Опадів синоптики також не прогнозують.

У Дніпрі температура повітря підніметься до +15 градусів вдень і, як і в Києві, протягом дня буде похмуро.

Така сама ситуація з погодою у цей день буде і в Запоріжжі. Синоптики обіцяють на Великдень до +15 градусів та відсутність опадів.

У Одесі 16 квітня буде тепло. Вдень температура повітря підніметься до +16 градусів, а вночі стовпчики термометра впадуть до +8.

До Львова цього свята також не завітає сонячна погода. Але попри це, день буде теплим і без опадів.

Найтепліше на свято буде в Ужгороді. Вдень температура повітря підніметься до +17 градусів.

Погода у Чернігові також майже не відрізняється від тієї, що буде у зазначених містах. Вдень — до +14 градусів, уночі — до +6 і без опадів.

Тепліше на Великдень буде у Харкові. Синоптики прогнозують до +16 градусів вдень та до +6 градусів у нічний час. При цьому у місті також буде хмарно, але без опадів.

У Донецьку у цей день буде тепло та сухо. Похмура погода буде у багато днів квітня, і Великдень не стане винятком.

Оценка материала:

5.00 / 5
Буде тепло, але є одне "але": якою буде погода в Україні на Великдень 5.00 5 5
Життя та Стиль / Суспільство
27.03.2023 7066
Еще материалы раздела «Суспільство»