НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.03.2023 4035

До України повертається похолодання

Активний циклон принесе похолодання.

В Україні очікується значне зниження температури повітря у більшості областей. Пише ТСН. 

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

Згідно з прогнозом, на більшій частині території України вже у вівторок та середу очікується значне похолодання.

У вівторок, 28 березня, і в середу, 29 березня, у більшості областей суттєво знизиться температура повітря. А у західних областях це зниження відбудеться вже у понеділок, 27 березня.

За прогнозом Діденко, майже на всій території України денна температура повітря опуститься до +2…+5 градусів Цельсія вдень, а вночі очікуються морози.

Синоптик прогнозує активний циклон, який принесе із собою сильний вітер та сильні опади.Йтиме дощ, який може перейти в опади у вигляді снігу, в деяких регіонах буде зафіксовано налипання мокрого снігу.

Раніше синоптикиня Українського гідрометцентру Наталія Птуха повідомила, що поки розслаблятися зарано, бо наразі залишається протистояння між зимою і весною. Протягом найближчих кількох днів ймовірні опади змішаної фази саме в західних областях.

Оценка материала:

5.00 / 2
До України повертається похолодання 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.03.2023 4035
Еще материалы раздела «Суспільство»