НОВИНИ ДНЯ: Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.03.2023 3187

У Києві 29 березня встановлено новий кліматичний рекорд

У середу, 29 березня, у Києві був відмічений рекорд максимальної швидкості вітру. При цьому історичний рекордний максимум швидкості вітру у столиці був зафіксований у 1881 році.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Центральну геофізичну обсерваторію імені Бориса Срезневського.

"29 березня у столиці максимальна швидкість вітру досягла рекордних 17 м/с (61 км/год), що повторило попереднє максимальне значення, зареєстроване у 2022 році", - йдеться в повідомленні.

При цьому, історичний рекордний максимум швидкості вітру у столиці, за уточненими даними, дорівнює 25 м/с і утримується з далекого 20 березня 1881 року.

Як повідомлялось, у середу, 29 березня, у Києві встановлено жовтий рівень небезпеки через погіршення погоди. При цьому водіїв просять без потреби не виїжджати.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Києві 29 березня встановлено новий кліматичний рекорд 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
30.03.2023 3187
Еще материалы раздела «Суспільство»