НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.03.2023 4248

В Україну йде потепління. Синоптики дали прогноз до кінця тижня

Попри похолодання, яке тримається в Україні з 28 березня, вже до кінця тижня знову потеплішає. При цьому, наприклад, уже в неділю, 2 квітня, вдень температура підніметься до +14 градусів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

П`ятниця, 31 березня

У п'ятницю сніг з дощем, місцями невеликий дощ пройде в усіх регіонах України. При цьому найхолодніше знову ж таки буде в Донецькій та Луганській областях, де очікується саме сніг з дощем. В інших регіонах попри опади температура повітря підніметься вдень до +10 градусів, а десь навіть до +13.

Субота, 1 квітня

У перший день квітня буде дощова погода. При цьому снігу вже чекати не доводиться, подекуди опади будуть зовсім невеликими. Похолодання почне відступати і на термометрах в непоодиноких випадках з'явиться позначка +14 градусів. Відчутно холодніше буде на сході України. Тут максимальна температура повітря підніметься до +10 градусів.

Неділя, 2 квітня

В останній день тижня буде вже тепліше, але дощі нікуди не підуть, місцями буде проглядати сонце. Максимально температура днем підніметься до рекордних +14 градусів. У східних областях також потеплішає.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну йде потепління. Синоптики дали прогноз до кінця тижня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
31.03.2023 4248
Еще материалы раздела «Суспільство»