<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
04.04.2023 240

Особливості застосування стоматологічних ендомоторів

Стоматологічний ендомотор – це пристрій, за допомогою якого стоматолог може опрацювати канали перед тим, як їх вилікувати та запломбувати. Навіщо лікувати кореневі канали? Пульпа, як будь-який інший орган, на подразнення може відреагувати запаленням.

Ендомотори - це допоміжне обладнання, яке дозволяє лікарю чистити та лікувати кореневі канали зуба якісно, швидко та ефективно. Сучасний апарат має безліч переваг:

- канал матиме конічну форму. Завдяки цьому можна досягти герметичного пломбування. Отже, ускладнень після процедури не буде;

- продуктивність та різні налаштування роблять апарат максимально безпечним;

- вся процедура з зубними каналами займе менше часу, що дуже комфортно і для пацієнта, і для лікаря;

- можна видалити всі уражені тканини, і при цьому зберегти всі здорові. Цього важко досягти без спеціального обладнання.

Ендомотори є в багатьох стоматологічних клініках та приватних кабінетах. Цей інструмент дозволяє якісно проводити додаткові процедури.

Види ендомоторів

Медичне стоматологічне обладнання, як ендомотори, буває таких видів:

- є апекслокатор або без нього. У першому випадку апарат сам визначить апікальне звуження, що полегшить роботу стоматолога. Тому такі прилади більш затребувані і зручні, ніж ті, що такої функції не мають;

- ті, що працюють від мережі, або без підключення до електрики. Тут все залежить від особистих переваг спеціаліста, але в будь-якому випадку, якщо досвід подібної роботи існує, зручні будуть обидва варіанти.

Якщо апекслокатора немає в комплектації з ендомотором, його можна з легкістю придбати окреме.

Основні характеристики, на які слід звернути увагу при виборі ендомотору

При виборі для себе підходящого медичного обладнання слід звертати увагу на такі характеристики ендомотора:

- тривалість безперервного обертання файлу. Цей параметр вказує на те, протягом якого часу лікар зможе безперервно працювати. Адже наскільки - довшим буде цей період, то процедура закінчиться швидше, що важливо і для стоматолога, і тим більше для пацієнта. Важливо й те, щоб продуктивність не зменшувалася з часом, оскільки тривала робота буде марною;

- швидкість обертання. Вона може бути різною залежно від вибраної моделі. Найчастіше стандартний діапазон - це від 150 до 400 обертів за хвилину, і його можна регулювати механічно або за допомогою електронного меню. Слід враховувати, на якій саме швидкості вам зручно працювати, та вибирати пристрій, де цей показник буде середнім, тому що на повній потужності використовувати дану стоматологічну приналежність не рекомендується;

- наявність таймера. Це зручно для лікаря, який не буде постійно відволікатися на годинник.

При виборі пристрою також потрібно враховувати виробника, якість та продуктивність. Таке обладнання купується на роки, а тому фахівцю має бути зручно з ним працювати.

Ви можете купити обладнання для стоматологічного кабінету, у тому числі й ендомотори високої якості в компанії «ТС-Дентал ГРУП» за доступними цінами. Доставка при цьому здійснюється по столиці, що дуже зручно.

Оценка материала:

5.00 / 2
Особливості застосування стоматологічних ендомоторів 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
04.04.2023 240
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.

  • Подарки и сувенирная продукция для компаний Подарки и сувенирная продукция для компаний
  • Як вибрати принт на блокнот Як вибрати принт на блокнот

    Блокнот, що має відповідний принт з брендом компанії, представляє собою один із видів друкованої поліграфічної продукції, що дуже розповсюджений. Він ідеально підходить для робочих та особистих записів, створення нотаток та нагадувань, стаючи важливим елементом іміджевої стратегії будь-якої оновленої компанії. Вироби з персоналізованим дизайном можна подарувати широкому колу осіб: колегам, керівництву, партнерам, постачальникам, клієнтам та іншим зацікавленим сторонам.