<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Автоклуб
06.04.2023 1779

В Україні зростає попит на вживані іномарки

У березні український автопарк поповнили 14,2 тис. ввезених з-за кордону вживаних легковиків - це на 6% більше, ніж у лютому.

Про це повідомляє профільна асоціація Укравтопром.

"Найбільш популярним автомобілем серед ввезеного секонд-хенду залишається Renault Megane. Упродовж місяця на українські номери перейшли 1155 авто цієї моделі", - йдеться у повідомленні.

Далі йде Volkswagen Golf - 1030 шт. Замикає топ-3 Skoda Octavia - 820 шт.

Також у топ-5 місяця залишились Volkswagen Passat (641 шт.) та Ford Focus (384 шт.).

Середній вік вживаних авто, що у березні перейшли на українські номери становить 11 років, а найстарішим автомобілем був MERCEDES-BENZ S 1993 року випуску, додали в асоціації.

Загалом з початку року свою першу реєстрацію в Україні отримали майже 39,2 тис уживаних легкових авто, ввезених з-за кордону, що у три з половиною рази більше за реалізацію нових машин за той самий період.

Оценка материала:

5.00 / 3
В Україні зростає попит на вживані іномарки 5.00 5 3
Життя та Стиль / Автоклуб
06.04.2023 1779
Еще материалы раздела «Автоклуб»