<
НОВИНИ ДНЯ: Церковний календар на липень 2024 року: коли Собор святого архангела Гавриїла та Успіння святої Анни  Найтепліший місяць року: "Укргідрометцентр" спрогнозував, яка погода буде у липні  Мобілізація в Україні: скільки часу залишилося, щоб оновити дані в ТЦК та що чекає на ухилянтів  Замість піци: рецепт оладок з шинкою і помідором  Вже без дощів: як зміниться погода в Україні 26 червня  Як зрозуміти, що економіка росте, і до чого тут ціни  Чоловіків до 25 років можуть мобілізувати? Що кажуть у Раді та чи чекати змін призовного вікувсі новини дня
Політика
Україна
15.04.2023 666

Резніков пояснив, чому для світу важлива деокупація Криму

Резніков пояснив, що свобода судноплавства в Чорному та Азовському морях гарантує "продовольчу безпеку" для світу

Деокупація Криму необхідна для гарантування безпеки і свободи судноплавства в Чорному та Азовському морях. Пише ТСН. 

Про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков на Чорноморській безпековій конференції Міжнародної Кримської платформи в Бухаресті, передає "Інтерфакс-Україна".

"Для гарантування 100-відсоткової безпеки та свободи судноплавства на Чорному та Азовському морях Крим має бути звільнено, і він буде звільнений. Він знову повернеться в українську родину, як це відбулося у 1991 році. Крим – це Україна", – сказав очільник Міноборони.

Міністр запевнив, що Україна зробить усе необхідне для звільнення Криму.

Також Резніков пояснив, що свобода судноплавства в Чорному та Азовському морях гарантує "продовольчу безпеку" для світу та економічну – для України.

Крім того, міністр оборони зустрівся з представниками військово-промислового комплексу Румунії, яка "виготовляє деякі цікаві речі, що потрібні Україні".

Нагадаємо, що у Бухаресті  проходить Чорноморська безпекова конференція Міжнародної Кримської Платформи, яка зібрала представників понад 50 країн та організацій.

Раніше американський генерал Бен Годжес показав план і карту звільнення Криму. Також він закликав союзників надати Україні все необхідне озброєння для того, щоб звільнити окупований Крим.

Деокупація Криму: останні новини

Оценка материала:

5.00 / 2
Резніков пояснив, чому для світу важлива деокупація Криму 5.00 5 2
Політика / Україна
15.04.2023 666
Еще материалы раздела «Україна»