<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вкотре переконує, що зупинить війну в Україні, а Байден назвав Путіна військовим злочинцем під час дебатів  "Питання генофонду": у ВР розповіли, чи будуть знижувати мобілізаційний вік  Кілька областей накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз на вихідні в Україні  План Путіна щодо "перемир'я": Шольц назвав справжню мету диктатора  Як приготувати смачну шакшуку на сніданок: рецепт від фудблогерки  Синоптики прогнозують теплий липень  IKEA повертається в Україну: що відомовсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
18.04.2023 190

Чому потрібен інтернет-еквайринг при наявності чи відсутності сайту

Інтернет-еквайринг – це процес здійснення онлайн-платежів за допомогою платіжних карт та електронних гаманців через інтернет. Цей сервіс дозволяє клієнтам робити покупки в інтернет-магазинах і не тільки, не виходячи з дому – за допомогою своїх банківських карт та інших платіжних інструментів.

Чим корисний інтернет-еквайринг, якщо немає сайту?

Якщо у вас немає сайту, ви можете використовувати інтернет-еквайринг, щоб приймати онлайн-платежі. Для цього вам потрібно зареєструватися в одній з компаній, що надає цей сервіс, і отримати доступ до їх послуг.

Після реєстрації ви отримаєте унікальний ідентифікатор, який можна використовувати для прийому платежів від клієнтів. Клієнти будуть здійснювати платежі, вводячи дані своєї платіжної картки на сайті платіжної системи (або без вводу даних, з використанням е-гаманця). Для цього достатньо буде згенерувати посилання на інвойс.

Після здійснення платежу, кошти будуть перераховані на ваш банківський рахунок, мінус комісійні від платіжної системи. Інтернет-еквайринг дозволяє робити онлайн-платежі без необхідності мати власний сайт або інтернет-магазин.

Однак, якщо у вас є бізнес і ви плануєте приймати онлайн-платежі на постійній основі, тоді краще створити власний сайт, додаток або інтернет-магазин, щоб мати більше можливостей для залучення клієнтів та розвитку бізнесу.

Якщо ж інтернет-магазин є

Інтернет-еквайринг, звісно, є незамінним інструментом для інтернет-магазину будь-якого масштабу. Ось кілька корисних переваг, які він надає:

1. Збільшення продажів. Можливість безпечного та зручного онлайн-платежу – інтернет-еквайринг допомагає залучати більше клієнтів, що в свою чергу збільшує кількість продажів.

2. Зручність для клієнтів. Еквайринг в мережі дозволяє клієнтам здійснювати покупки за допомогою своїх банківських карт чи гаманців на смартфонах, не виходячи з дому або не відвідуючи банк.

3. Можливість приймати різноманітні платіжні картки. Спеціальна кнопка на сайті дозволяє приймати різноманітні платіжні картки, що підвищує можливості для клієнтів, що користуються картками різних банків.

4. Безпека платежів. Багато платіжних систем інтернет-еквайрингу використовують найсучасніші технології, що гарантують безпеку операцій з платіжними картками. Це допомагає запобігти шахрайству та зловживанню сучасними технологіями.

5. Швидкий доступ до грошей Після здійснення оплати, кошти перераховуються на рахунок продавця без посередників. Це дозволяє швидко отримувати оплату та забезпечує ефективний обіг коштів у бізнесі.

Отже, інтернет-еквайринг – це корисний інструмент для інтернет-магазину, що допомагає залучати більше клієнтів та збільшувати кількість продажів. Додатково, інтернет-еквайринг може зменшити ризик втрати платежів через фізичну відсутність продавця. Наприклад, якщо клієнт оплатив товар через інтернет-еквайринг, продавець може бути впевнений у тому, що оплата була здійснена і гроші надійдуть на його рахунок.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чому потрібен інтернет-еквайринг при наявності чи відсутності сайту 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
18.04.2023 190
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Для чего нужны поводки для собак Для чего нужны поводки для собак

    Для безопасных и комфортных выгулов домашних питомцев широко применяются специализированные поводки, подобранные с учетом их назначения, размеров и характера животного. В данной статье мы рассмотрим различные типы собачьих поводков, их особенности, преимущества и недостатки, а также дадим рекомендации по выбору подходящего варианта для щенка или собаки маленькой, средней или крупной породы.

  • Одяг на виписку для хлопчика: що потрібно взяти для новонародженого малюка Одяг на виписку для хлопчика: що потрібно взяти для новонародженого малюка

    Найважливішим пунктом у переліку речей для пологового будинку є одяг для новонародженого. Молодій матусі рекомендується почати готувати одяг на виписку з роддому для хлопчика вже приблизно за два-три місяці до передбачуваних пологів. У дитячих магазинах можна вибрати як спеціальні костюмчики для певної статі, так і універсальні речі нейтрального кольору. Головне, щоб усі елементи костюма на виписку для хлопчика були виконані з натуральних матеріалів. Перед використанням речі, звісно ж, потрібно випрати за допомогою дитячого порошку і потім пропрасувати.

  • Функционал пульта RadioMaster TX16S Функционал пульта RadioMaster TX16S
  • Meest Пошта і Shop-Express розширюють можливості онлайн-торгівлі для українців Meest Пошта і Shop-Express розширюють можливості онлайн-торгівлі для українців

    Meest Пошта і Shop-Express об’єднали зусилля, щоб спростити онлайн-продажі для підприємців. Відтепер українці можуть створити інтернет-магазин в один клік і підключити до нього доставку Meest Пошта для відправки товарів по Україні та за кордон.

  • Лампа для маникюра: как выбрать идеальное освещение для вашего рабочего места Лампа для маникюра: как выбрать идеальное освещение для вашего рабочего места

    Для каждого мастера маникюра важно иметь качественное освещение, которое позволит выполнять работу на высшем уровне. Одним из ключевых инструментов является лампа для маникюра. В этой статье мы расскажем, почему важно купить лампу для маникюра (https://ukrsalon.com.ua/collection/nastolnye-lampy-dlya-manikyura), какие виды ламп существуют и как выбрать ту, которая идеально подойдет для ваших нужд.