<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижнявсі новини дня
Політика
Україна
21.04.2023 374

Київрада розірвала договір оренди землі з посольством Росії – Кличко

Майно планують повернути у власність держави.

bb558e2bc97b0e1020ec2a8964395c3f_21.04.23

У четвер, 20 квітня, Київрада розірвала договір оренди із посольством Росії. Майно планують повернути у державну власність. Пише ТСН. 

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"Сьогодні Київрада розірвала договір оренди землі з посольством країни-агресора - росії. А також звернулася до Кабінету міністрів України щодо повернення майна "дипустанови" російських варварів до власності української держави", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, напередодні повномасштабної війни Росії проти України держава-агресорка почала вивозити своїх дипломатів з України. Ці дії вони назвали "піклуванням про їхню безпеку".

Також біля приміщення генконсульств Росії в Одесі та Львові місцеві жителі бачили, як росіяни масово спалювали свої документи перед "евакуацією".

Оценка материала:

5.00 / 1
Київрада розірвала договір оренди землі з посольством Росії – Кличко 5.00 5 1
Політика / Україна
21.04.2023 374
Еще материалы раздела «Україна»