<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
24.04.2023 76

Фітнес-браслет: сучасний та необхідний аксесуар для занять спортом

З допомогою пристрою користувачі можуть розраховувати оптимальне навантаження та чергувати його з відпочинком. Розглянемо особливості роботи девайса й нюанси використання під час занять спортом.

З кожним роком фітнес-браслет стає популярнішим серед школярів, студентів та спортсменів. Гаджет оснащений корисними функціями, які допомагають контролювати фізичний стан людини під час тренувань чи пробіжок, моніторити досягнення та підвищувати їх. З допомогою пристрою користувачі можуть розраховувати оптимальне навантаження та чергувати його з відпочинком. Розглянемо особливості роботи девайса й нюанси використання під час занять спортом.

Основні функції гаджета

Головним призначенням фітнес-браслета є вимірювання виконаних упродовж дня кроків і пройденої відстані, тривалості фізичної активності за добу, що актуально для спортсменів та енергійних людей. Він допомагає контролювати роботу організму й мотивує для досягнення результатів. Інші опції:

- Контроль сну — пристрій сповіщає про загальну тривалість відпочинку, довгочасність глибокої фази та надає рекомендації для його покращення.

- Рахування калорій — пристрій інформує про спожиту енергію та баланс жирів, вуглеводів і білків, деякі моделі оснащені щоденником харчування, функція важлива для тих, хто дотримується дієти.

- Індикатор насичення крові киснем — складається з діодів із червоним та інфрачервоним світлом і фотодетектора, відбиває відсоток наповнення артеріальної крові киснем.

- Розумний будильник — пробуджує користувача в найбільш зручний для цього момент у налаштованому часовому інтервалі.

Пристрої допомагають дотримуватися індивідуального графіка тренувань. Завдяки доступній функції smart-coach фітнес-браслети сповіщають про можливі способи покращення результату. Це гарний засіб для підтримання фізичної форми.

Допоміжні опції

Крім моніторингу фізичної активності та стану здоров’я, фітнес-браслет виконує інші корисні завдання. Одним із таких є синхронізація зі смартфоном. Він сповіщає про вхідні дзвінки, активність у соціальній мережі та SMS. Можна налаштувати самостійно на повідомлення про інші події на дисплеї гаджета. Але це зменшить тривалість роботи батареї.

Моделі, обладнані модулем GPS, найбільш точно рахують пройдену відстань, кроки та інші показники. Функція доступна не в усіх гаджетах. Ще однією перевагою фітнес-браслетів, представлених у каталозі Алло, є автономна робота без підзарядки тривалістю до місяця.

Здебільшого девайси оснащені захистом від вологи, завдяки цьому можна користуватися ними під час плавання. Вони випускаються в різному стилі та дизайні, підходять як для ділових зустрічей, занять у спортзалах, так і для вечірок. Користувач має змогу підібрати девайс спеціально для силових тренувань або їзди на велосипеді.

Гаджет підтримує функцію барометра для попередження про погодні умови та вірогідність їхньої зміни, можливості опадів. Опція гіроскоп визначає тип спортивного тренування: плавання, ходьба, віджимання, велопрогулянка.

Оценка материала:

5.00 / 2
Фітнес-браслет: сучасний та необхідний аксесуар для занять спортом 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
24.04.2023 76
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.

  • Подарки и сувенирная продукция для компаний Подарки и сувенирная продукция для компаний
  • Як вибрати принт на блокнот Як вибрати принт на блокнот

    Блокнот, що має відповідний принт з брендом компанії, представляє собою один із видів друкованої поліграфічної продукції, що дуже розповсюджений. Він ідеально підходить для робочих та особистих записів, створення нотаток та нагадувань, стаючи важливим елементом іміджевої стратегії будь-якої оновленої компанії. Вироби з персоналізованим дизайном можна подарувати широкому колу осіб: колегам, керівництву, партнерам, постачальникам, клієнтам та іншим зацікавленим сторонам.

  • Ідеї для принтів на одязі Ідеї для принтів на одязі

    Идеи для принтов на одежде | Вдохновение для уникального стиля

  • Как долго потребуется для освоения английского языка Как долго потребуется для освоения английского языка

    Когда возникает желание погрузиться в изучение нового языка, часто возникает вопрос: сколько времени потребуется для его освоения? Можно ли овладеть им за несколько дней, недель или месяцев? Конечно, хочется верить, что эта цель доступна, ведь, как говорят, «главное − захотеть, и все получится». Однако давайте будем реалистами. Изучить язык за один день − это чистая фантазия. Реальным достижением будет освоение базовых приветственных выражений, ознакомление с алфавитом и основами произношения. За неделю можно рассчитывать на расширение словарного запаса благодаря изучению простых слов и фраз, а также освоение базовых грамматических правил. Через месяц вы уже сможете здороваться, представляться, составлять простые предложения и знать основные временные формы со всеми их нюансами.