<
НОВИНИ ДНЯ: Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбами  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.04.2023 4022

В Україну йде циклон Udo: де очікується похолодання

26 квітня в Україну увірветься атмосферний фронт від циклону Udo, який принесе у західні регіони похолодання та дощі.

Про це йдеться у прогнозі народного синоптика Наталії Діденко у соцмережі Facebook. Пише "Апостроф".

Згідно з ним, на заході очікується температура на рівні +8...13 градусів та дощі. Частково повітряна маса зачепить Вінницьку, Житомирську, Київську та Одеську області. У середу там є висока ймовірність невеликих опадів та аналогічного зниження температури.

Зокрема, на Вінниччині буде до +10...11 градусів, на Житомирщині, Київщині до +14...16, на Одещині до +15 градусів.

"Зміна погоди може негативно вплинути на людей із серцево-судинними недугами, а громадяни, які прагнуть весняного тепла, можуть не розрахувати правильно гардероб - завтра краще одягнутися тепліше", - зазначила вона.

На решті території країни утримається гарна весняна погода. Буде тепло та сонячно, а температура повітря перебуватиме на рівні +16...21 градусів.

У Києві 26 квітня також місцями пройде незначний дощ, денна температура повітря становитиме +16 градусів.

27 квітня похолодання та дощі охоплять значну частину України. Тільки у східних областях на тлі дощів буде тепло до +17...20 градусів, додала Діденко.

Раніше "Апостроф" писав про те, що в Київ повноцінно прийшла весна, про що свідчать магнолії, які розквітли у столичному ботанічному саду. Також зацвіли тисячі тюльпанів, які отримали у подарунок від Королівства Нідерланди.

Оценка материала:

4.33 / 3
В Україну йде циклон Udo: де очікується похолодання 4.33 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
26.04.2023 4022
Еще материалы раздела «Суспільство»