<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.04.2023 3092

В одних регіонах України грози, в інших - заморозки: прогноз погоди на 29 квітня

На високогір'ї Карпат буде мороз.

У суботу, 29 квітня, в одних регіонах України буде тепла погода з дощами та грозами, а в інших - очікуються заморозки і в повітрі, і на поверхні ґрунту. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Вночі у східній та південно-східній, у Дніпропетровській, Запорізькій та Харківській областях місцями будуть значні дощі та грози. Вдень невеликий дощ. У регіонах вночі прогнозують +6-11°, а вдень 12-17° тепла. Вранці на Донеччині та Луганщині місцями буде туман.

На решті території опадів не передбачають. Температура повітря вночі становитиме +1-6° тепла. На заході, півночі, а також у Вінницькій та Черкаській областях у повітрі будуть заморозки 0-5°. У Сумській, Полтавській, Кіровоградській, Одеській та Миколаївській областях заморозки на поверхні ґрунту 0-3°. Вдень стовпчики термометрів покажуть 10-15° тепла.

На високогір'ї Карпат 28 квітня опадів не передбачають. Температура повітря вночі становитиме 0-5° морозу. Вдень підніметься до +1-6° тепла.

Прогноз погоди на Київщині

У суботу в області буде мінлива хмарність. Опадів не прогнозують. Вітер північно-західний з переходом на північно-східний, 5-10 м/с.

Вночі в Київській області будуть заморозки 0-5°. Температура повітря вдень підніметься до 10-15° тепла. У Києві також вночі будуть заморозки - 0-2°. Вдень повітря прогріється до +13-15° тепла.

Оценка материала:

5.00 / 1
В одних регіонах України грози, в інших - заморозки: прогноз погоди на 29 квітня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
29.04.2023 3092
Еще материалы раздела «Суспільство»