<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.04.2023 3419

Частину України накриють дощі з грозами: прогноз погоди на вихідні

Частину України на вихідних накриють дощі з грозами. При цьому очікується штормовий вітер.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз Укргідрометцентру у Facebook.

Так, за даними синоптиків, у наступні три доби у східній та південно-східній частині країни очікуються невеликі та помірні дощі. При цьому найближчої ночі у Дніпропетровській, Запорізькій та Харківській областях місцями прогнозуються значні дощі, а також грози.

Температура повітря вночі становитиме +5 +10 градусів, а вдень +10 +17.

На решті території переважно буде без опадів. Температура вночі становитиме +1 +6 градусів, а на поверхні ґрунту, місцями і в повітрі заморозки 0 -5. Температура повітря вдень становитиме +12 +18 градусів.

Вітер в Україні північних напрямків, 5-10 м/с. Завтра в більшості південних, центральних, Харківській та Сумській областях очікуються місцями пориви 15-20 м/с.

На високогір'ї Карпат буде без опадів, лише вдень 30 квітня невеликий дощ. Температура вночі становитиме 0 -5, а вдень +1 +6 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Частину України накриють дощі з грозами: прогноз погоди на вихідні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
29.04.2023 3419
Еще материалы раздела «Суспільство»