<
НОВИНИ ДНЯ: Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідженнявсі новини дня
Життя та Стиль
Автоклуб
30.04.2023 705

Кабмін обмежив використання літер Z і V в автономерах

Міністерство внутрішніх справ України заявило, що на індивідуальних автомобільних номерах заборонено використовувати літери Z і V, якщо вони натякають на символіку окупантів.

Про це йдеться на сайті МВС.

Такі обмеження передбачені новою постановою Кабінету міністрів №367 від 21 квітня.

Згідно з роз'ясненням міністерства, забороняється використання літер Z та V. Також заборонено замінювати ними кириличні буки З, С, В, Ф.

Така заборона стосується також написів та зображень, символіки комуністичного тоталітарного режиму, націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарного режиму.

На українських номерних знаках не може бути емблем органів держави-терориста та збройних сил Росії: сухопутних військ, повітряно-космічних сил, військово-морського флоту, ракетних сил стратегічного призначення тощо.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кабмін обмежив використання літер Z і V в автономерах 5.00 5 2
Життя та Стиль / Автоклуб
30.04.2023 705
Еще материалы раздела «Автоклуб»