<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Україна може зіткнутися із тиском, щоб продемонструвати успіхи на фронті до виборів у США – FT  Рецепт зеленого борщу зі щавлем  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  Стало відомо, коли перші F-16 з пілотами з'являться в Україні  Захід "прорвало" з допомогою Україні: все про зброю на мільярди, далекобійні ракети, ППО та хто ще вагається  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°всі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
12.05.2023 244

Текстильні повітропроводи: інноваційне рішення для бізнесу

Тканинні повітроводи – оптимальне рішення для забезпечення рівномірного розподілу повітряних потоків у приміщеннях. Така продукція відрізняється невеликою вагою, гнучкістю, простотою монтажу, іншими численними перевагами, порівняно з металевими аналогами.

Компанія «Альянс Ейр» надає можливість будівельним та монтажним компаніям купити текстильні повытроводи на взаємовигідних умовах.

Що робить текстильні повітропроводи настільки популярними серед професіоналів?

Тканинні повітропроводи для вентиляції забезпечують точне розподілення повітря на заданих ділянках вентиляційної системи та рівномірну циркуляцію повітря всередині приміщення. Можуть застосовуватися навіть там, де висуваються особливо високі санітарні вимоги.

Текстильний повітропровід не використовується для витяжки повітря, працює виключно на приплив. Такі рішення чудово підходять для систем вентиляції, кондиціювання та охолодження практично будь-яких приміщень. Але все ж таки не рекомендується використовувати їх там, де існує високий ризик механічного пошкодження або в умовах з підвищеним температурним режимом.

За конструкцією – це окремі секції, що з'єднуються між собою за допомогою спеціальних блискавок. При необхідності текстиль можна легко зняти з каркаса та випрати у звичайній пральній машинці.

Середня швидкість повітряних потоків у таких системах – 5-8 м/с. Щоб при відключенні обладнання текстильний повітропровід не втрачав свою форму, передбачені спеціальні корсети, що їх підтримують. Зазвичай, це тонкі металеві кільця, вшиті безпосередньо в конструкцію.

Одна з особливостей таких пристроїв - здатність працювати при низькому тиску і створювати порівняно невеликий опір, тому повітропроводи з тканини можуть використовуватися з ефективнішими економічними вентиляторами. Такі придбання допоможуть заощадити не лише на покупці, а й на подальшій експлуатації.

Для створення оптимальної системи та комфортного мікроклімату дуже важливо виконати коректний розрахунок текстильних повітроводів. Для цього кваліфіковані інженери-проектувальники обов'язково враховують тип обладнання, кількість людей, а також обсяг, кліматичні умови, температуру повітря приміщення для якого розробляється проект.

Чинники, які слід враховувати під час вибору

Для роздачі повітряних мас можуть застосовуватися текстильні повітроводи декількох основних різновидів. Серед них:

- зі вшитими сітчастими вставками;

- мікроперфорація;

- вбудованими форсунками.

У продажу також можна знайти вироби з перерізом круглої, напівкруглої форми або у вигляді сектора. Вибір відповідного варіанта багато в чому залежатиме від розмірів приміщення, характеристик вентиляційного обладнання, комерційних та економічних факторів компанії-замовника.

Купити тканинний повітропровід можна і будь-якого забарвлення, тому підібрати найбільш прийнятні варіанти для конкретного інтер'єру не складе особливих труднощів.

Чому Klimagiel – найкращий вибір для вашої системи кондиціювання повітря?

За опитуваннями фахівців, що займаються проектуванням систем вентиляції та кондиціювання, виявилося, що багато хто з них вважає продукцію Klimagiel кращою порівняно з аналогами інших брендів.

Серед основних особливостей: наявність варіантів з водовідштовхуючими, вогнетривкими поверхнями та антибактеріальними покриттями. Тканинний повітропровід такого бренду чудово підходить для експлуатації як у промислових, так і побутових умовах.

Серед інших переваг:

- простота монтажу та демонтажу;

- великий асортимент різновидів текстилю;

- незначна вага;

- широка палітра відтінків кольорів;

- доступна ціна текстильних повітроводів.

Існує два основних типи такої продукції. Системи Jet-In – це вироби з прямокутним перерізом та сітчастими вставками, призначені для подачі повітря високої швидкості, дозволяють спрямовувати потоки у певні місця. Klimagiel Soft-In – текстильний повітропровід з круглим перетином, з більш гнучким та м'яким корпусом, для застосування у місцях зі складними геометричними конфігураціями, де потрібна невисока швидкість подачі потоків.

В компанії "Альянс Ейр" завжди можна вигідно придбати перелічені вище та інші види промислового енергозберігаючого кліматичного обладнання світових брендів. Для отримання більш повної інформації необхідно зв'язатися з консультантами за вказаними номерами телефонів на сайті компанії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Текстильні повітропроводи: інноваційне рішення для бізнесу 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
12.05.2023 244
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.

  • Подарки и сувенирная продукция для компаний Подарки и сувенирная продукция для компаний
  • Як вибрати принт на блокнот Як вибрати принт на блокнот

    Блокнот, що має відповідний принт з брендом компанії, представляє собою один із видів друкованої поліграфічної продукції, що дуже розповсюджений. Він ідеально підходить для робочих та особистих записів, створення нотаток та нагадувань, стаючи важливим елементом іміджевої стратегії будь-якої оновленої компанії. Вироби з персоналізованим дизайном можна подарувати широкому колу осіб: колегам, керівництву, партнерам, постачальникам, клієнтам та іншим зацікавленим сторонам.

  • Ідеї для принтів на одязі Ідеї для принтів на одязі

    Идеи для принтов на одежде | Вдохновение для уникального стиля