<
НОВИНИ ДНЯ: Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехіївсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
17.05.2023 318

Як оформити кабінет у стилі лофт?

Кабінет у стилі лофт: ідеї та поради щодо оформлення.

Дізнайтесь, як ефективно оформити кабінет у стилі лофт. Знаходьте натхнення та отримуйте поради щодо використання сучасних елементів дизайну, щоб створити унікальну атмосферу вашого кабінету.

Кабінет у стилі лофт – вельми привабливе рішення для тих, хто цінує незвичайні й нестандартні рішення в інтер'єрі, хоче підкреслити бездоганний імідж. Вважається одним із найпопулярніших і універсально підходить до оформлення робочого простору компанії будь-якої сфери діяльності. Водночас необхідно враховувати, що такий напрямок вимагає певного підходу, аби кабінет не набув надто суворого та непривітного вигляду. Втім, для повного занурення в атмосферу лофта достатньо мати недороге комп'ютерне крісло, стіл, а також дотримуватися певних тонкощів в оздобленні.

Особливості кабінету в стилі лофт

Дизайнерський інтер'єр, як правило, являє собою комбінацію сирого, необробленого оздоблення та стильних меблів в індустріальному дусі. Серед усіх особливостей характерними рисами є:

- Відкритий план, представлений з високими стелями, великими вікнами, без чіткого розподілу на зони, відсутністю перегородок.

- Як оздоблення в лофт-кабінетах часто використовують цеглу, бетон або дерево.

- Колірна гамма нейтральної палітри з присутністю відтінків сірого, чорного, коричневого, бежевого з яскравими акцентами.

- Меблювання переплітається зі старовинними і промисловими предметами інтер'єру. Так, поруч із недорогим комп'ютерним кріслом може перебувати стіл зі стільницею з дерева, «фанери», дощок.

- Урбаністичні елементи – надають промислового вигляду з експонованими трубами, стельовими балками та металевими деталями. Це підкреслює ідею промислової спадщини та необробленої краси.

Меблювання

Меблі повинні відображати промисловий й необроблений вигляд інтер'єру. Використовуйте металеві чи дерев'яні столи, які відповідають сирій естетиці лофту. Ефектно виглядатимуть нерівні «пошарпані» поверхні в поєднанні з лаконічними, «примітивними» деталями. Стільці можуть бути з тих самих матеріалів із простими прямокутними формами та мінімальним оформленням.

Доповнять відчуття промисловості залізні, дерев'яні грубі полиці або відкриті шафи, стелажі. Можна застосовувати нерівномірні контури, додавши старовинний вигляд, елементи вінтажних меблів. Грайте з фактурами такими як подряпини, потертості, необроблені матеріали, «відбиті» краї.

Оздоблення в стилі лофт

Оформлення кабінету також передбачає використання масивних і натуральних матеріалів. Для стін вибирається фарбування, цегляна кладка, незакінчена чи рустоване тинькування, чистий бетон. Підлога – краще дерев'яна, підійде ламінат, котрий імітує деревину, бетонне покриття, керамограніт. Стеля – також без явного втручання майстра – необроблена, фактурна з металевими балками, бетонними панелями або трубами.

Дизайн лофт привабливий неформальністю, брутальністю та естетичним оформленням. Достатньо лише зробити грубе оздоблення, розмістити промислові елементи і розставити характерні меблі, як кабінет зануриться в ауру витонченого бездоганного стилю.

 

Оценка материала:

5.00 / 2
Як оформити кабінет у стилі лофт? 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
17.05.2023 318
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Як вибрати принт на блокнот Як вибрати принт на блокнот

    Блокнот, що має відповідний принт з брендом компанії, представляє собою один із видів друкованої поліграфічної продукції, що дуже розповсюджений. Він ідеально підходить для робочих та особистих записів, створення нотаток та нагадувань, стаючи важливим елементом іміджевої стратегії будь-якої оновленої компанії. Вироби з персоналізованим дизайном можна подарувати широкому колу осіб: колегам, керівництву, партнерам, постачальникам, клієнтам та іншим зацікавленим сторонам.

  • Ідеї для принтів на одязі Ідеї для принтів на одязі

    Идеи для принтов на одежде | Вдохновение для уникального стиля

  • Как долго потребуется для освоения английского языка Как долго потребуется для освоения английского языка

    Когда возникает желание погрузиться в изучение нового языка, часто возникает вопрос: сколько времени потребуется для его освоения? Можно ли овладеть им за несколько дней, недель или месяцев? Конечно, хочется верить, что эта цель доступна, ведь, как говорят, «главное − захотеть, и все получится». Однако давайте будем реалистами. Изучить язык за один день − это чистая фантазия. Реальным достижением будет освоение базовых приветственных выражений, ознакомление с алфавитом и основами произношения. За неделю можно рассчитывать на расширение словарного запаса благодаря изучению простых слов и фраз, а также освоение базовых грамматических правил. Через месяц вы уже сможете здороваться, представляться, составлять простые предложения и знать основные временные формы со всеми их нюансами.

  • Вода в офис, кулер для воды для дома Вода в офис, кулер для воды для дома

    Согласитесь, рабочий день у каждого начинается с кофе или чая с коллегами. Такой ритуал позволяет настроиться на продуктивное время, а также обсудить общие темы с единомышленниками. И как удобно, когда для приготовления любимого напитка не нужно ждать, пока закипит чайник. Ведь вежливое руководство, заботящееся о подчиненных, обязательно закажет воду в офис. Доставка воды – это единственный практичный способ обеспечения питьевой жидкостью не только сотрудников, но и домочадцев.

  • Покупка iPhone за границей: риски при покупке смартфона за рубежом Покупка iPhone за границей: риски при покупке смартфона за рубежом

    До сих пор многие верят стереотипу, что купить Айфон или Макбук за границей выгодно. Да, это верно, если вы хотите стать владельцем «яблочной» новинки в течение первых пары недели после презентации. Но на этом плюсы и заканчиваются. Сегодня на iPhone 15 Pro стоимость в Украине практически та же, что и в США, если конвертировать валюты. Зато есть много рисков покупке гаджетов за рубежом. О них и предлагаем поговорить в этой статье.