НОВИНИ ДНЯ: 28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областяхвсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
22.05.2023 944

Перемога Трампа означатиме "кінець України" – Гілларі Клінтон

Клінтон назвала Трампа "подарунком" для Путіна та Сі Цзіньпіна.

278ebce62ef972a79d1f3c0988c88fc7_22.05.23

Колишня держсекретарка США Гілларі Клінтон заявила, що перемога Дональда Трампа на виборах президента Сполучених Штатів 2024 року означатиме "кінець України". Пише ТСН. 

Про це вона заявила в інтерв'ю Financial Times.

На думку Клінтон, переобрання Дональда Трампа у 2024 році означатиме "кінець демократії" в США та "кінець України".

Клінтон сказала, що не вірить у перемогу Трампа, але попередила, що якщо це все ж станеться, він виведе США з НАТО. На її думку, саме на це розраховував російський диктатор Путін у 2020 році, коли вважав, що Трамп виграє президентські вибори.

"Дивіться, Трамп був тим подарунком, який продовжував давати вигоди таким людям, як Сі Цзіньпін та Путін. Він був настільки закоханий в авторитарії, він був нездатний до будь-якого стратегічного підходу до Китаю, і ви знаєте, він явно збирався робити все, що Путін хоче щодо НАТО", — сказала Клінтон, яка програла президентські вибори Трампу у 2016 році.

Вона описала Путіна як "складного, месіанського, самозакоханого авторитарного".

Крім того, політикиня заявила додала, що Сі Цзіньпін планував зробити "хід проти Тайваню" через кілька років, але війна в Україні його відкинула назад.

Раніше Гіларі Клінтон заявила, що нападів на Україну з боку Росії можна було уникнути, якби Захід зупинив Путіна в Грузії.

Нагадаємо, колишній очільник Білого дому Дональд Трамп заявив, що закінчить війну в Україні за 24 години, якщо його оберуть президентом США. Також він "анонсував" Третю світову війну.

У відповідь Володимир Зеленський нагадав, що Трамп не завершив війну в Україні, коли був президентом

Оценка материала:

5.00 / 2
Перемога Трампа означатиме "кінець України" – Гілларі Клінтон 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
22.05.2023 944
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»