<
НОВИНИ ДНЯ: Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не станевсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.05.2023 1250

Буде теплою, але дощовою: прогноз погоди в Україні на вихідні

В останні вихідні травня, 27-28 числа, погода побалує українців теплом, проте подекуди випаде й дощ, а на більшості областей України можливі навіть зливи.

Про це повідомляє Sinoptik.ua. Пише apostrophe.ua.

Так, у суботу, 27 травня температура повітря прогріється до +25…+26 °С на півдні, Закарпатті, в Кіровоградській, Черкаській, Запорізькій, Полтавській, Дніпропетровській, Київській, Сумській та Чернігівській областях. При цьому, на сході України, а також на Буковині, у Вінницькій та Хмельницькій областях стовпчики термометрів піднімуться до +20…+23 °C.

Найхолодніше буде на заході, Волині, у Рівненській та Житомирській областях — там термометри покажуть до +18…+21 °C.

Синоптики зазначається, що жителям більшості українських областей варто готуватися до справжніх травневих злив із грозами. Проте, це не стосується мешканців Львівської, Волинської, Рівненської, Тернопільської та Івано-Франківської областей.

Після дощової погоди, у неділю, 28 травня на вулиці буде досить прохолодно. Зокрема, на Заході термометри покажуть +18…+20 °C, у центральних, північних та східних регіонах — +19…+22 °C, на півдні та південному сході — близько +24 °C.

Цього дня опадів не передбачається у західних, північних та центральних областях, а ось на півдні, південному сході та сході України можливі зливи з грозами.

Оценка материала:

5.00 / 2
Буде теплою, але дощовою: прогноз погоди в Україні на вихідні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
27.05.2023 1250
Еще материалы раздела «Суспільство»