<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великденьвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
28.05.2023 1650

На Оболоні з’явиться рекреаційна зона з укриттям поруч, - Віталій Кличко показав проєкт

Мер Києва Віталій Кличко опублікував ролик, в якому показав, як виглядатиме нова рекреаційна зона в Оболонському районі столиці. Там, зокрема, облаштують велике укриття.

ede541f1dfac514ff696ee9ec6e59833_28.05.23

Про це Віталій Кличко написав у своєму Telegram-каналі. Пише ТСН. 

«Сьогодні створюємо, як ви знаєте, нову рекреаційну зону, на яку вже очікують багато киян. Вона зʼєднає між собою парк Наталка, набережну та острів Оболонський, куди вестиме новий пішохідний міст. В рамках облаштування зони поруч, на вул. Прирічній, зводимо паркінг - і для безпеки, і для комфорту відвідувачів. Його підземна частина буде укриттям під час повітряних тривог. А наземна - спортивною зоною відпочинку», - заявив Віталій Кличко.

Мер Києва також наголосив, що зелені зони – це, зокрема, і місця психологічної реабілітації, що важливо під час війни.

«Ми робимо все, щоб навіть у складних воєнних умовах життя киян було комфортним і безпечним. Парки і зелені зони - це місця, зокрема, і психологічної реабілітації та відпочинку киян», - зазначив Віталій Кличко. Раніше Віталій Кличко повідомляв, що будівництво пішохідного мосту на Оболонський острів ведеться за кошти, які виділила Києву в якості допомоги Метрополія Великого Парижа. Це цільові кошти, які можна використати лише на цей проєкт.

Оценка материала:

5.00 / 3
На Оболоні з’явиться рекреаційна зона з укриттям поруч, - Віталій Кличко показав проєкт 5.00 5 3
Життя та Стиль / Столиця
28.05.2023 1650
Еще материалы раздела «Столиця»