НОВИНИ ДНЯ: Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областях  Синоптики потішили прогнозом погоди в Україні: наскільки потепліє  У Повітряних силах розповіли, чому росіяни зменшили інтервали між атаками на Українувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.05.2023 1919

Мають дешевий вигляд: стилістка розповіла про чотири типи взуття, які варто уникати цим літом

Експертка зі стилю розповіла про те, яке взуття краще не носити влітку 2023 року.

1eaa18cf6c796ccc1fd9378b0230a756_28.05.23

У ролику, який опублікувала в профілі TikTok стилістка Аміра Бессет, розповідається про чотири типи взуття, які завжди виглядають дешево і можуть зіпсувати навіть найстильніший образ. Пише ТСН. 

Прозорі підбори

Якщо говорити про те, який підбор у моді 2023 року, то це точно не прозорі підбори. Аміра наголошує, що таке взуття не лише виглядає дешево, але й може викликати проблеми зі здоров'ям.

Все через те, що пластмасові босоніжки або туфлі сильно парять, тому ноги починають потіти. А це — ідеальне середовище для розвитку грибкових інфекцій.

Ляпанці

Таке взуття підходить лише для того, аби носити його біля басейну чи на пляжі. А ось для прогулянок містом краще обрати інші варіанти. Адже звичайні шльопанці можуть сильно здешевити весь образ.

Більше того, таке взуття також може бути небезпечним. Насамперед тому, що такий тип взуття не підтримує ногу (адже в них немає п'ятки), і людина починає згинати пальці ніг під час ходіння. Внаслідок цього сильніше напружуються м'язі і сухожилля, що викликає перевтому, біль та навіть запалення.

А ще носіння ляпанців збільшує ризик травмування ніг.

Crocs

Хоча їх обирає все більше і більше людей, вони зовсім не виглядають елегатно та можуть зіпсувати літній образ. Аміра стверджує, якщо ви не працюєте в лікарні, краще уникати носіння цього типу взуття.

Також варто зазначити, що у кроксах вага тіла зосереджена на пальцях стоп, тому доводиться постійно їх згинати, щоб утримувати рівновагу. Таке носіння небезпечне для сухожиль, особливо, якщо ви комбінуєте улюблені Crocs з різним одягом регулярно.

Сандалі-гладіатори

Експертка порадила триматися подалі від такого взуття, якщо ви хочете створити елегантний образ. Вони вирізняються великою кількість ремінців. Вперше таке взуття з'явилося в древньому Римі, за що і отримали свою назву. Гладіатори мають дещо грубуватий вигляд, тому роблять весь образ дешевим.

Оценка материала:

5.00 / 2
Мають дешевий вигляд: стилістка розповіла про чотири типи взуття, які варто уникати цим літом 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.05.2023 1919
Еще материалы раздела «Суспільство»