НОВИНИ ДНЯ: "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Українські інженери розробляють бойовий підводний човен, який стріляє торпедами  Головне із нового закону про мобілізацію: відповіді на питання, які хвилюють багатьох українців  Де в Україні похолодає. Синоптик дала прогноз на 18 квітня  Відстрочка від мобілізації для студентів і викладачів: хто має право – повний перелік  У складі ЗСУ з'явиться нова окрема штурмова військова частина  Синоптики попереджають про негоду 18 квітня: де будуть грози, мокрий сніг і "мінус"всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.05.2023 1343

Лимонад в домашніх умовах: смачний напій нашвидкуруч

В теплу пору так хочеться випити чогось смачного. Для цього якнайкраще підійде домашній лимонад.

48a82fdacfdda0d5722c571d115782a3_28.05.23

Його можна приготувати з простих інгредієнтів, які завжди є під рукою. ТСН.ua пише, як зробити лимонад із лимонів.

Домашній лимонад із лимонів готувати дуже просто. Є два перевірені рецепти, з якими впорається навіть недосвідчена господиня.

Домашній лимонад із м'ятою

Все, що вам треба:

  • 1 лимон;
  • 1 л кип'яченої води;
  • 3-4 столові ложки цукру;
  • 2-3 гілки м'яти;
  • лід (за бажанням).

Приготування не повинне викликати жодних труднощів:

  1. Свіжу м'яту треба промити, подрібнити руками.
  2. Лимон нарізати тоненькими кружальцями.
  3. До графина чи банки покласти м'яту та лимон, потім додати цукор.
  4. Залити гарячою водою і залишити на 30 хвилин.
  5. Остудити, за бажанням додати кубики льоду.

Домашній лимонад із запечених лимонів

Щоб приготувати цей незвичайний домашній лимонад, записуйте рецепт. Вам знадобляться такі інгредієнти:

  • 6 лимонів;
  • 2 склянки цукру;
  • 1/2 склянки лимонного соку;
  • 6 склянок води;
  • ваніль (за смаком);
  • свіжа м'ята (за смаком).

Приготування:

  1. Лимони треба нарізати кружальцями товщиною 1 см, розкласти на деко для запікання та присипати цукром, ваніллю, збризнути невеликою кількістю води.
  2. Розігріти духовку до 170 градусів та помістити туди лимони на 30 хвилин (треба, щоб цукор карамелізувався).
  3. Подрібнити запечені лимони у блендері, скласти до графина і залити водою. Додати лимонний сік.

За 3-4 години, коли смачний домашній лимонад настоїться, можна подавати його до столу, додавши 3-4 листочки свіжої м'яти.

Оценка материала:

5.00 / 2
Лимонад в домашніх умовах: смачний напій нашвидкуруч 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.05.2023 1343
Еще материалы раздела «Суспільство»