НОВИНИ ДНЯ: Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.05.2023 1963

Спека в Україні скасовується? Синоптики здивували прогнозом погоди на червень

Українцям у червні варто чекати на дощі

Останній місяць весни наближається до свого завершення і несе в Україну зливи та грози. Однак, згідно з прогнозами синоптиків, подібна картина спостерігатиметься і в червні. Пише telegraf.com.ua.

Як йдеться у прогнозі Gismeteo, загалом перший літній місяць в Україні буде спекотним, але сирим, а на дощі варто чекати у всіх куточках нашої країни.

Відносно прохолодним початок червня буде у західних областях, а фахівці очікують, що опади того чи іншого ступеня інтенсивності спостерігатимуться аж до початку липня.

У центральних і північних областях опади в першій половині місяця будуть рідкішими, проте до кінця дощі надолужать втрачене.

У східних та південно-східних областях на початку місяця на додаток до дощів варто також чекати гроз, проте в середині червня можна буде насолодитися сонячними днями.

У південних областях погода традиційно буде більш сухою, проте й там варто чекати на опади у другій половині місяця.

Оценка материала:

5.00 / 2
Спека в Україні скасовується? Синоптики здивували прогнозом погоди на червень 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.05.2023 1963
Еще материалы раздела «Суспільство»