<
НОВИНИ ДНЯ: Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росіївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.05.2023 653

Синоптики здивували прогнозом погоди на червень

Українцям у червні варто чекати на дощі

Останній місяць весни наближається до свого завершення і несе в Україну зливи та грози. Однак, згідно з прогнозами синоптиків, подібна картина спостерігатиметься і в червні. Пише telegraf.com.ua. 

Як йдеться у прогнозі Gismeteo, загалом перший літній місяць в Україні буде спекотним, але сирим, а на дощі варто чекати у всіх куточках нашої країни.

Відносно прохолодним початок червня буде у західних областях, а фахівці очікують, що опади того чи іншого ступеня інтенсивності спостерігатимуться аж до початку липня.

У центральних і північних областях опади в першій половині місяця будуть рідкішими, проте до кінця дощі надолужать втрачене.

У східних та південно-східних областях на початку місяця на додаток до дощів варто також чекати гроз, проте в середині червня можна буде насолодитися сонячними днями.

У південних областях погода традиційно буде більш сухою, проте й там варто чекати на опади у другій половині місяця.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптики здивували прогнозом погоди на червень 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
29.05.2023 653
Еще материалы раздела «Суспільство»