<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.05.2023 3772

Готуємося до спеки: синоптики розповіли, якою буде погода в червні

В Україні червень цього року буде спекотнішим, ніж зазвичай.

Про це йдеться в прогнозі Укргідрометцентру. Пише apostrophe.ua.

За даними синоптиків, середня місячна температура передбачається на рівні 18-23° тепла, в горах буде 15-19°, що на 1-1.5° вище за норму.

Щодо опадів, то їх місячна кількість очікується 49-90 мм, в Карпатах та на Прикарпатті очікується 117-171 мм, що в межах норми.

Метеоролог Вазіра Мартазінова не виключає, що наприкінці травня - на початку червня в Україні можливе похолодання. Вона прогнозує початок справжнього літа з другої половини червня.

Також про спекотне літо попереджає народний синоптик Володимир Деркач. Він прогнозує встановлення нових температурних рекордів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Готуємося до спеки: синоптики розповіли, якою буде погода в червні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
29.05.2023 3772
Еще материалы раздела «Суспільство»