<
НОВИНИ ДНЯ: На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.05.2023 1642

Синоптик дала прогноз на перші два дні літа в Україні

Літо в Україні розпочнеться теплою погодою. А вже 2 червня прийде атмосферний фронт, що принесе опади, які більш притаманні травню.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook.

Погода 1 червня

Максимальна температура повітря цього дня становитиме в більшості областей +22...+27 градусів. При цьому переважно буде без опадів, хоча дощі з грозами все ж ймовірні в Карпатах, місцями у Запорізькій та Донецькій областях (ближче до Азовського моря).

У Києві, за словами синоптика, літо "дебютує" теплим комфортним повітрям. Вдень очікується до +25, +26 градусів. Без опадів.

Погода 2 червня

В цей день починаючи з західних областей, в Україну прийде атмосферний фронт. Він принесе дощі з грозами, до яких українці звикли у травні.

Яким буде літо в Україні

Цього літа погоду в Україні, як і по всій земній кулі, визначатиме явище Ель-Ніньо, яке призведе до підвищення середньої температури Землі. Його особливістю якраз і є поява рекордних температур.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптик дала прогноз на перші два дні літа в Україні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
31.05.2023 1642
Еще материалы раздела «Суспільство»