НОВОСТИ ДНЯ: "Це не просто війна Путіна": як у Фінляндії трактують вторгнення РФ до України  У Зеленського розкрили "божевільні" витрати Путіна на війну в Україні  Якою буде погода в Україні в кінці вересня та на початку жовтня: прогноз синоптиків  Що з сусідами: хто за останній час погрожував Україні  Військові розповіли, як просування на флангах допоможе звільнити Бахмут  Танки Abrams вже в Україні: що це за машини, які в них переваги і навіщо вони ЗСУ  Другий місяць осені буде досить теплимвсе новости дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.06.2023 456

Тарталетки з персиками, козячим сиром та медом: вишуканий рецепт

Якщо купити листкове тісто в магазині, процес приготування цієї розкішної закуски не займе багато часу.

ea6fc895932e4a571f0ed6f00c2e8773_01.06.23

Це справді дуже тонка і вишукана страва не залишить байдужими ваших гостей. Найімовірніше, вони будуть вражені настільки, що репутація тонкого естета та гурмана вам забезпечена. Пише ТСН. 

Складники

  • 6 середніх свіжих персиків (можна замінити консервованими)
  • 3 столові ложки меду
  • 2 чайні ложки подрібнених пластівців червоного перцю
  • 2 листи замороженого листкового тіста
  • 1 маленька червона цибулина
  • 250 г козячого сиру
  • свіжомелений чорний перець

Підготування

  • Персики розрізати навпіл, видалити кісточки та нарізати тонкими скибочками.
  • Готове тісто розморозити проти ночі у холодильнику.
  • Тонко нарізати цибулю.

Приготування

Розігрійте духовку до 200 градусів. У великій мисці змішайте персики з медом та подрібненими пластівцями червоного перцю.

На злегка присипаній борошном поверхні розкатайте листи тіста до товщини 0,5 см. Розріжте кожен лист на квадрати.

Застеліть два дека пергаментним папером і рівномірно розкладіть на них квадрати тіста.

Покладіть столову ложку козячого сиру в центр кожного квадрата листкового тіста і розподіліть його рівним шаром. Поверх козячого сиру викладіть кілька скибочок червоної цибулі, потім покладіть зверху скибочки персика. Приправте тарталетки свіжомеленим чорним перцем.

Випікайте тарталетки, поки скоринка не стане золотисто-коричневою, від 15 до 17 хвилин. Перекладіть їх на решітку для охолодження; дайте їм охолонути протягом 5-10 хвилин перед подаванням на стіл.

Оценка материала:

5.00 / 2
Тарталетки з персиками, козячим сиром та медом: вишуканий рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
01.06.2023 456
Еще материалы раздела «Суспільство»