Життя та Стиль
Суспільство
Тарталетки з персиками, козячим сиром та медом: вишуканий рецепт
Якщо купити листкове тісто в магазині, процес приготування цієї розкішної закуски не займе багато часу.
Це справді дуже тонка і вишукана страва не залишить байдужими ваших гостей. Найімовірніше, вони будуть вражені настільки, що репутація тонкого естета та гурмана вам забезпечена. Пише ТСН.
Складники
- 6 середніх свіжих персиків (можна замінити консервованими)
- 3 столові ложки меду
- 2 чайні ложки подрібнених пластівців червоного перцю
- 2 листи замороженого листкового тіста
- 1 маленька червона цибулина
- 250 г козячого сиру
- свіжомелений чорний перець
Підготування
- Персики розрізати навпіл, видалити кісточки та нарізати тонкими скибочками.
- Готове тісто розморозити проти ночі у холодильнику.
- Тонко нарізати цибулю.
Приготування
Розігрійте духовку до 200 градусів. У великій мисці змішайте персики з медом та подрібненими пластівцями червоного перцю.
На злегка присипаній борошном поверхні розкатайте листи тіста до товщини 0,5 см. Розріжте кожен лист на квадрати.
Застеліть два дека пергаментним папером і рівномірно розкладіть на них квадрати тіста.
Покладіть столову ложку козячого сиру в центр кожного квадрата листкового тіста і розподіліть його рівним шаром. Поверх козячого сиру викладіть кілька скибочок червоної цибулі, потім покладіть зверху скибочки персика. Приправте тарталетки свіжомеленим чорним перцем.
Випікайте тарталетки, поки скоринка не стане золотисто-коричневою, від 15 до 17 хвилин. Перекладіть їх на решітку для охолодження; дайте їм охолонути протягом 5-10 хвилин перед подаванням на стіл.