НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.06.2023 731

Туристка розлютилася через "заброньовані" рушниками шезлонги та влаштувала помсту: що вона зробила

Вона рідко могла знайти шезлонг на пляжі чи біля басейну.

2e5a27dd35c4ebcf5f977c72bb1da8a0_02.06.23

Нерідко на курортах можна стати свідком "воєн" між туристами за шезлонги. Пише ТСН. 

Мандрівники рано-вранці прокидаються, кидають рушник на лежак та йдуть досипати або займатися своїми справами.

У той час, як деякі готелі забороняють цю практику, інші повністю дозволяють її.

І от одна користувачка Reddit настільки розлютилася, що вирішила помститися. Жінка з'їздила на курорт, який працює за системою "все включено", але рідко могла знайти шезлонг на пляжі чи біля басейну.

Першого дня вона прийняла це, оскільки вони прибули у другій половині дня. Але проблема продовжилася.

"Наступного дня ми йдемо шукати місце… Але більшість місць "зайнято" рушниками. Ми знаходимо вільне місце, і, на наш подив, багато лежаків залишаються зарезервованими майже весь день або ніколи не використовуються. На третій день ми вирішили зняти декілька рушників із двох шезлонгів та насолоджуватися нашим днем. Через чотири години з'являється літня пара, яка каже, що там є рушники, і виганяє нас за допомогою чергового", - розповіла вона.

Туристка була в люті від несправедливості, і, здається, цей вчинок запалив її лиходійську історію.

"Мене це розлютило, тому кожного наступного дня після сніданку я знімала рушники з кожного залишеного без нагляду шезлонгу, а потім вирушала спостерігати за хаосом зі свого балкона. Багато людей скаржилися, і до кінця тижня з'явився знак, що залишені без нагляду рушники будуть прибрані. Успіх!" - додала вона.

Нагадаємо, у Бразилії чоловік увірвався на сцену конкурсу краси, вкрав корону переможниці та розбив її об підлогу. Він засмутився, що його дружина посіла друге місце.

Оценка материала:

5.00 / 1
Туристка розлютилася через "заброньовані" рушниками шезлонги та влаштувала помсту: що вона зробила 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
02.06.2023 731
Еще материалы раздела «Суспільство»