Життя та Стиль
Суспільство
Бризолі з м'ясним фаршем, маринованими огірками та сиром
Подати таку страву можна до будь-якого застілля цілою або нарізавши його на мінірулетики.
Якщо у вас мало часу чи хочеться чогось незвичайного, обов'язково приготуйте цю французьку страву. Ніжний омлет з апетитною начинкою з м'ясного фаршу з маринованим огірочком та ніжним сиром у сметано-частковому соусі. Пише ТСН.
Складники
Для млинців:
- яйця – 4 шт.;
- молоко – 3 ст л.;
- сіль.
Для начинки:
- фарш свинячий – 450 г;
- огірки мариновані – 2 шт.;
- сир твердий – 70 г;
- часник – 1 зубчик;
- олія – 2 ст. л.;
- сіль, перець чорний мелений.
Для соусу:
- сметана – 100 г;
- часник – 1 зубчик;
- сіль, перець чорний мелений.
Приготування
Приготуйте млинці. Вказана кількість інгредієнтів розрахована на чотири. Збийте віночком яйця з молоком та сіллю. Розігрійте сковороду, додайте трохи олії. Влийте 1/4 частину яєчної суміші, розподіліть по всій поверхні сковороди. Обсмажте із двох боків до золотистого кольору. Таким чином, обсмажте ще три млинці.
Приготуйте начинку: до фаршу додайте сіль, чорний перець мелений, часник, видавлений через прес, перемішайте. Розділіть на чотири частини.
Твердий сир натріть на великій тертці, поділіть на чотири частини.
Мариновані огірки наріжте соломкою і розділіть на чотири частини.
Приготуйте соус: до сметани додайте часник, видавлений через прес, перець, сіль і добре перемішайте.
На яєчний млинець викладіть одну частину м'ясного фаршу і розподіліть його по всій поверхні млинця, трохи відступаючи від країв. Змастіть фарш частиною сметанного соусу (залишіть соус для обмазування рулетів). З одного краю млинця викладіть частину огірків та натертого сиру. Згорніть млинець у щільний рулетик. Таким чином згорніть решту у три рулетики і викладіть їх у форму, змащену невеликою кількістю олії.
Змастіть рулети сметанним соусом, що залишився.
Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів близько 30 хвилин.
Готові бризолі посипте зеленню.
Поради
Сметану можна замінити майонезом.
Фарш використовуйте будь-який.