НОВИНИ ДНЯ: Чому ІД вибрала Росію за ціль і чи є можливість нових терактів у РФ – відповідь Невзорова  Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощівсі новини дня
Політика
Росія
07.06.2023 550

Російські добровольці на Бєлгородщині звернулись до керівництва РФ із жорсткою вимогою

Раніше вони зверталися до губернатора Вʼячеслава Гладкова, але він не впливає на ситуацію.

26777ac5fbbed58bfcf7afc940991478_07.06.23

Представники легіону "Свобода Росії" звернулись до керівництва РФ із жорсткою вимогою. Вони вимагають полишити місто Шебекіно в спокої та припинити постійні бомбардування.

Про це йдеться у повідомленні на офіційні сторінці легіону "Свобода Росії" в Telegram. Пише ТСН. 

Вони заявили, що раніше разом з РДК (Російський добровольчий корпус) зверталися до губернатора Вʼячеслава Гладкова, щоб він припинив безглузді вбивства, але він не впливає на ситуацію, тому вони звертаються до керівників цієї операції та до центру ухвалення рішень.

"Ми закликаємо вас припинити бойові вильоти, авіаційні удари, бомбардування, артилерійські обстріли та ракетні удари прикордонних з Україною територій! Від ваших дій страждають найпростіші російські люди, їхні будинки, об'єкти критичної інфраструктури, заводи, підприємства. Мирні жителі області не заслужили бути вбитими своїми ж братами. Ми хочемо їх врятувати та врятувати всю Росію", - йдеться у повідомленні.

Вони заявили, що ці території вже є звільненими від російського режиму і вони збираються навести лад на цих територіях та показати, якою має бути Росія.

Також вони звернулись до жителів Шебекіно та Бєлгородської області.

"Залишайтеся в безпеці. По тривозі одразу пройдіть до укриття. Бережіть себе та близьких. Зовсім скоро ви зможете повернутися до своїх будинків, а ті, що були зруйновані під час цієї визвольної операції, будуть відбудовані!" - йдеться у заяві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що губернатор Бєлгородської області записав відеозвернення, в якому запевнив, що на території його регіону станом на сьогодні "противника немає".

Крім того, ми раніше інформували, що 5 червня в РФ визнали, що не контролюють Нову Таволжанку на Бєлгородщині.

Оценка материала:

5.00 / 1
Російські добровольці на Бєлгородщині звернулись до керівництва РФ із жорсткою вимогою 5.00 5 1
Політика / Росія
07.06.2023 550
Еще материалы раздела «Росія»