НОВИНИ ДНЯ: В Україні 19 березня переважатиме дощова та прохолодна погода  Путін перемагає у виборах у РФ з "рекордним" результатом, - ЦВК  Чи застосує Вашингтон ленд-ліз для України: британський полковник розповів про настрої в США  Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІвсі новини дня
Політика
Україна
07.06.2023 344

Україна надала суду Гааги інформацію про підрив Каховської ГЕС

Україна передала до Міжнародного кримінального суду всю необхідну інформацію щодо підриву російськими військовими дамби Каховської ГЕС.

Про це Офіс генерального прокурора повідомив у Telegram.

Згідно з повідомленням, Костін поінформував прокурора Міжнародного кримінального суду Каріма Хана про підрив дамби Каховської ГЕС окупантами.

"Також генпрокурор підписав та направив документ, у якому українська сторона надає Офісу прокурора МКС всю необхідну інформацію", – інформує Офіс генпрокурора.

За словами Андрія Костіна, Україна готова співпрацювати з МКС та надавати всі необхідні докази, які збирають прокурори, для притягнення до відповідальності всіх винних у підриві Каховської ГЕС.

"Росію треба зупинити. Спільно з міжнародною спільнотою ми притягнемо до відповідальності винуватців цього та інших міжнародних злочинів", – додав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна надала суду Гааги інформацію про підрив Каховської ГЕС 5.00 5 1
Політика / Україна
07.06.2023 344
Еще материалы раздела «Україна»