<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
13.06.2023 1247

У чому різниця між професійним шампунем та звичайним

Супермаркети та магазини пропонують величезний асортимент доглядової косметики для волосся, обличчя та тіла. Недосвідчений покупець часто вірить тому, що написано на упаковці і помилково вважає, що напис "професійний" визначає клас косметики. Давайте розберемося, як відрізнити професійну косметику для волосся від недорогих продуктів мас-маркет, і в чому ж полягає відмінність між ними.

Професійні шампуні – краще звичайних чи ні?

Професійні шампуні містять унікальні формули та розробляються з урахуванням типу шкіри та волосся, їх стану та проблем, які може вирішити косметика. Вузькоспеціалізовані серії косметики для волосся націлені на вирішення певної проблеми: надмірна сухість та ламкість, відновлення пошкодженого волосся, живлення, захист від ультрафіолету, розгладжування, оздоровлення тощо. Вся професійна косметика обов'язково проходить вимогливі процеси сертифікації за міжнародними стандартами якості та безпеки.

Якщо ви хочете спробувати якісну професійну косметику для волосся, замовляйте шампунь в офіційному магазині за посиланням https://beaver-professional.com.ua/shampuni/. На сайті можна отримати безкоштовну консультацію трихолога. Доставка здійснюється по всій Україні.

Особливості професійних шампунів:

- шампунь призначений для певного типу шкіри та волосся, має спеціальне призначення;

у складі містяться активні речовини та добавки: протеїни, олії, амінокислоти, натуральні рослинні екстракти, вітаміни;

професійна косметика коштує на порядок дорожче;

шампунь не дратує шкіру голови і не викликає алергічних реакцій, делікатно очищає, не містить ароматизаторів, часто гіпоалергенний;

є можливість отримати консультацію та допомогу з вибором у представника бренду.

Ефект від застосування профкосметики для волосся зазвичай помітний відразу. Волосся отримує необхідне живлення та зволоження, а в комбінації з кондиціонером та маскою для волосся – комплексний огляд, відновлення, оздоровлення.

Призначення професійних шампунів для волосся:

відновлення пошкодженого волосся;

живлення сухого та пошкодженого волосся;

розгладжуючий шампунь для неслухняного і сухого волосся;

шампунь для жирного волосся, при себореї та лупі;

шампунь з кератином для відновлення та захисту;

шампунь для щоденного використання;

для надання об'єму тонкому волоссю;

для догляду за фарбованим волоссям і інше.

Звичайний магазинний шампунь

Звичайними ми вважаємо шампуні, які можна купити у великих супермаркетах, магазинах побутової хімії та на ринках. Ці шампуні відносяться до масового виробництва та коштують недорого, ними користується більшість споживачів. Високий попит на таку косметику утримується низькими цінами, доступністю та завдяки повсюдній рекламі.

Шампуні мас-маркет поєднують такі особливості:

низька ціна за великий флакон;

популярний бренд, наприклад Head & Shoulders, FRUCTIS, Wella, Schauma;

універсальність – один шампунь підходить для всіх типів волосся та вирішує всі поширені проблеми;

виробник часто випускає нові серії, які за складом мало чим відрізняються від попередніх лінійок;

основний інгредієнт - ПАР, щоб шампунь добре милився та створював багато піни;

у складі рідко зустрічаються дорогі інгредієнти, цінні олії та мікроелементи.

63b5ccb215452

Звичайні шампуні можуть очищати добре, але не містять лікувальних або корисних інгредієнтів. Споживачі скаржаться на надмірну сухість та подразнення шкіри голови від частого застосування дешевих шампунів, що спричинено наявністю агресивних ПАР. Якщо волосся нормальне і немає будь-яких помітних проблем, такий шампунь швидше за все не нашкодить. Але якщо є проблеми, то силікони та хімічні речовини можуть погіршити стан волосся.

Якщо покупка дорогої професійної косметики занадто обтяжлива для вашого бюджету, можна чергувати бюджетні засоби для догляду за волоссям із салонним. Трихологи рекомендують регулярно робити перерву і не використовувати засоби з силіконами та sls, щоб оздоровити стан волосся та допомогти їм відновитися.

Оценка материала:

5.00 / 2
У чому різниця між професійним шампунем та звичайним 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
13.06.2023 1247
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Як обрати біотуалет для інваліда Як обрати біотуалет для інваліда

    Після повної чи часткової втрати активності та можливості переміщатися самостійно, людина не може обслуговувати себе самостійно і тим більше ходити до туалету. Для вирішення такого завдання виробники пропонують стільці-туалети, крісла та біотуалет для інвалідів для дому.

  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.