<
НОВИНИ ДНЯ: Спека до +31° і дощі з грозами: прогноз погоди на 28 червня  В Росії могли створити ще одну армію для війни в Україні: деталі від ISW  Чи знизять в Україні мобілізаційний вік до 21 року: у Зеленського відповіли  Мобілізація по-новому: хто має оновити дані про авто в ТЦК і кому загрожує штраф до 60 тисяч  Спека та дощі в двох регіонах. Синоптики дали прогноз на 28 червня  Статус бронювання від мобілізації: в Міноборони зробили "неможливе можливим" в застосунку "Резерв+"  Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборахвсі новини дня
Політика
Україна
29.06.2023 439

В Україні налічується близько 7 млн переселенців

Станом на сьогодні в Україні лише 4,8 млн зареєстрованих внутрішньо переміщених осіб. Усього в країні налічується близько 7 млн переселенців.

Про це повідомила у Telegram віцепрем’єр-міністерка-міністерка з питань реінтеграції ТОТ Ірина Верещук.

За її словами, наразі вже ухвалена стратегія державної політики щодо переселенців до 2025 року та визначені напрямки роботи щодо їхньої інтеграції.

"Є два основні напрямки, які ця стратегія визначає щодо адаптації і, головне, інтеграції наших внутрішньопереміщених осіб. Перший – це житло. Людина не може жити в місцях компактного проживання довго. І другий – це робота. Дуже важливо, щоб люди були зайняті, соціалізовані", – сказала Верещук.

Вона додала, що наразі підготована постанова про місця компактного проживання переселенців та проєкт постанови щодо питання про Ради ВПО.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні налічується близько 7 млн переселенців 5.00 5 1
Політика / Україна
29.06.2023 439
Еще материалы раздела «Україна»