<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Політика
Україна
29.02.2024 236

Мінреінтеграції: ветерани будуть кістяком кадрового резерву на деокупованих територіях

Кістяком кадрового резерву для деокупованих території повинні стати ветерани, адже вони найбільше вмотивовані та заслуговують виконувати функції держави там.

Про це заявила віце-прем'єр-міністр України – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук під час Форуму з підтримки ветеранського підприємництва.

"І фізично, і морально наші ветерани гідні бути керівниками органів влади на звільнених територіях, реалізовувати політику держави щодо відновлення та реінтеграції таких територій", – зазначила Верещук.

Посадовиця закликала посилювати інформування ветеранів про можливість їх реєстрації у кадровий резерв. Адже вони "найбільше вмотивовані та найбільше заслуговують виконувати функції держави на деокупованих територіях".

Також міністерка додала, що ветерани зможуть забепечити відновлення безпеки на звільнених українських землях.

"Саме люди з-поміж ветеранів зможуть забезпечити там порядок", – зазначила очільниця Мінреінтеграції.

Вона наголосила, що моральний авторитет ветеранів дасть їм можливість ефективно втілювати в життя державну політику на деокупованих територіях.

Оценка материала:

5.00 / 2
Мінреінтеграції: ветерани будуть кістяком кадрового резерву на деокупованих територіях 5.00 5 2
Політика / Україна
29.02.2024 236
Еще материалы раздела «Україна»