<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.07.2023 3502

Прогноз погоди на 2 липня в Україні: які регіони накриють грози

В областях буде мінлива хмарність.

У неділю, 2 липня, у багатьох областях України погода буде з дощами та грозами. Втім, буде тепло та навіть спекотно. Пише ТСН. 

Про це повідомили синоптики "Укргідрометцентру".

В областях буде мінлива хмарність. Вночі у північно-західних, а вдень на заході та півночі, а також місцями Вінницькій та Харківській областях - короткочасні дощі та грози. На решті території країни опадів не буде. Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с.

Вночі температура повітря в Україні становитиме +14-19°. У південній частині країни ніч буде тепліша - до +22°. Вдень повітря прогріється до +25-30°. У західних областях та на Житомирщині стовпчики термометрів покажуть +22-27°.

Прогноз погоди у Києві

На Київщині 2 липня мінлива хмарність. Вночі без опадів. Втім, вдень буде короткочасний дощ та гроза. Оголошено І рівень небезпечності, жовтий. Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с.

Температура повітря в області вночі становитиме +14-19°, а вдень підніметься до +25-30°. У Києві вночі стовпчики термометрів покажуть 17-19° тепла, а вдень - 27-29° вище нуля.

Штормове попередження

Синоптики попереджають про небезпечні метеорологічні явища в Україні. Оголошений I рівень небезпечності, жовтий.

"Вдень 2 липня у західних, північних та Вінницькій областях грози", - йдеться у повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прогноз погоди на 2 липня в Україні: які регіони накриють грози 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
02.07.2023 3502
Еще материалы раздела «Суспільство»