<
НОВИНИ ДНЯ: Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагонвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.07.2023 4049

Скандал в кафе на Київщині: через пісні Лепса власник заплатить штраф, нові подробиці інциденту

Відвідувачку, яка зробила зауваження, вигнали з закладу.

b1087d761c605d07c7b5dbedad09338f_03.07.23

На Київщині в одному з закладів громадського харчування між відвідувачкою та працівниками стався скандал через виконання пісень путініста Лепса. Пише ТСН. 

Про це повідомили в пресслужбі МВС України.

Як стало відомо, у населеному пункті Погреби, що на Київщині, відвідувачі одного з кафе в караоке виконували пісню російського співака Лепса, який є палким прихильником агресивної політики Путіна.

Жінка, яка також відпочивала в закладі, попросила припинити співати російські пісні, на що адміністрація кафе відреагувала агресивно та вигнала відвідувачку.

"У Погребах в одному кафе відвідувачі співали пісні російського виконавця, який підтримує путінський режим. Це не могло не обурити українців й вони зробили зауваження. Жінка просила припинити співати мовою окупанта, та на її прохання любителі “лєпсонутого” відреагували агресивно. Почався конфлікт, який не обійшовся без втручання поліції", - йдеться у повідомленні МВС.

Вподальшому правоохоронці перевірили заклад та склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 155 КУпАП (“Порушення правил торгівлі, виконання робіт і надання послуг працівниками”). Вже після рішення суду власник закладу сплатить штраф.

Оценка материала:

5.00 / 2
Скандал в кафе на Київщині: через пісні Лепса власник заплатить штраф, нові подробиці інциденту 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.07.2023 4049
Еще материалы раздела «Суспільство»