<
НОВИНИ ДНЯ: Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робитивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.07.2023 1664

Новий тиждень почнеться грозами і спекою: синоптикиня дала прогноз на понеділок

У понеділок, 3 липня, коли над Землею зійде Суперповня, в Україні очікується спекотна і дощова погода, характерна для маківки літа.

Про це написала у своєму Telegram-каналі синоптикиня Наталка Діденко. Пише apostrophe.ua.

У понеділок грозові дощі пройдуть у центральних областях, на Харківщині, Одещині, на Закарпатті, дощитиме і в Чернівецькій та Івано-Франківській областях. Мешканців решти українських областей впродовж дня потішить суха сонячна погода.

Поряд з цим в Україні очікується спекотна погода - понад +30.

"Спека до +28+32 градусів відвідає завтра південь, схід України та Дніпро з районами. На півночі, заході та в більшості центральних областей +24+29 градусів", - пише синоптикиня.

У столиці очікується невеликий дощ і також спекотні +29.

"У Києві найближчої ночі є ймовірність невеликого дощу, день у понеділок обіцяє бути сухим та сонячним. Температура повітря у столиці 3-го липня до +29 градусів", - додала Діденко.

Оценка материала:

5.00 / 2
Новий тиждень почнеться грозами і спекою: синоптикиня дала прогноз на понеділок 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.07.2023 1664
Еще материалы раздела «Суспільство»