<
НОВИНИ ДНЯ: Феєрія смаку! Соковиті українські сальники: як їх приготувати за старовинним рецептом  До Києва йдуть дощі: синоптики назвали точну дату, коли почнуться опади  Чи мають право правоохоронці доправляти до ТЦК людину, оголошену в розшук: пояснення голови Нацполіції  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  До України йдуть дощі: якою буде погода на наступному тижні  Цінові перепади. Як війна змінила ринок нерухомості Харкова і скільки коштує житло  Путін боїться того, що може дати саміт миру, - Зеленськийвсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
19.07.2023 403

Багажник на дах автомобіля: чи варто купувати?

Власники машин використовують транспорт не тільки для перевезення вантажів, а й для поїздок за місто або навіть до інших міст. І часто доводиться брати із собою багато речей, особливо якщо є діти. Це ж стосується і любителів активного відпочинку – потрібно взяти з собою велосипед чи сноуборд, які точно не помістяться у багажник чи салон машини.

Найкращим рішенням буде придбати багажник на дах авто. Це хоч і проста конструкція, але при цьому вона принесе вам чимало користі. До того ж вона не займе багато місця в гаражі і багажник легко зняти при непотрібності.

Купити багажник можна в інтернет-магазині Bagazhnik.ua. Тут доступні ціни та великий асортимент продукції від Thule – це шведський бренд, що представляє на ринку продукцію для активного відпочинку для всієї родини високої якості.

Переваги багажника на дах автомобіля

Багажник на дах може кріпитися різними способами, як, наприклад, на рейлінги, за водостоки, за дверний отвір та інші. Ви зможете легко зняти його при непотребі та зберігати в гаражі, де він не займе багато простору.

Багажник на дах має низку незаперечних переваг:

- ви зможете перевозити різні вантажі. При цьому важливо вибирати пристосування за матеріалом, з якого він виготовлений. Якщо ви возитимете важкі вантажі, багажник повинен їх витримувати, не прогинаючись і не псуючи дах;

придбавши спеціальне кріплення для спортивного інвентарю, ви зможете возити велосипеди, сноуборди, лижі, каное та інше. Все це точно не розмістити у стандартному багажнику, оскільки воно має великі розміри. На даху ви зможете закріпити одночасно кілька велосипедів, що зручно для відпочинку всією родиною;

у продажу є бокси для особистих речей. Підходить і для спортивного інвентарю. Конструкція має надійний замок – можна не переживати за збереження майна. Речі будуть захищені від сонця, дощу та бруду. Бокси можуть відкриватися збоку або ззаду, а тому дістатися речей зможе кожен;

багажники на дах мають доступну ціну, але при цьому вони прослужать вам багато років;

конструкція не псує вигляд машини. Варто пам'ятати, що під час швидкої їзди з максимально завантаженим багажником можуть порушуватися аеродинамічні якості автомобіля.

При виборі багажника потрібно враховувати модель та марку свого автомобіля, а також одразу визначитися, які вантажі та якої ваги ви плануєте перевозити. Але якщо з вибором виникнуть проблеми, ви завжди можете звернутися до менеджерів, які допоможуть вибрати саме той варіант, який вам найбільше підійде.

Оценка материала:

5.00 / 3
Багажник на дах автомобіля: чи варто купувати? 5.00 5 3
Прес-релізи / Товари та послуги
19.07.2023 403
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Як вибрати стільчик для майстра педикюру Як вибрати стільчик для майстра педикюру

    Для будь-якого салону краси правильний вибір обладнання відіграє ключову роль у забезпеченні комфорту клієнтів та ефективності роботи майстрів. Одним із найважливіших елементів є стільчик для майстра педикюру (https://beauty-market.com.ua/ua/g43680454-stulchiki-dlya-pedikyura). У цій статті ми розглянемо як вибрати ідеальний стільчик для вашого салону.

  • Эффективность и безопасность: выбор идеальной маникюрной вытяжки для вашего салона Эффективность и безопасность: выбор идеальной маникюрной вытяжки для вашего салона

    Для каждого салона красоты, предлагающего услуги маникюра и педикюра, необходимо обеспечить не только высокое качество обслуживания, но и заботу о здоровье как клиентов, так и персонала. Одним из ключевых аспектов этого является качественная вытяжка маникюрная (https://ukrstil.com/g9339712-vytyazhki-dlya-manikyura), которая помогает поддерживать чистоту воздуха и избавлять рабочее пространство от вредных паров и пыли, возникающих во время процедур.

  • Переваги та недоліки навушників вкладишів Переваги та недоліки навушників вкладишів

    Певний час саме вкладиші були найпопулярнішим типом конструкції навушників. Не останню роль в цьому зіграли виробники портативних плеєрів та перших мультимедійних мобільних телефонів, які додавали в комплект постачання навушники, і зазвичай це були саме вкладиші. З часом вони почали здавати позиції на користь вакуумних моделей, проте у 2015 році почався певний ренесанс вкладишів завдяки компанії Apple, яка представила свої перші бездротові навушники AirPods. 

  • Які наслідки будуть, якщо не чистити зуби? Які наслідки будуть, якщо не чистити зуби?

    Здавалось би, ну що тут складного - 2 рази на день ретельно чистити зуби? Але досі хто вважає, що одного разу, вранці, буде достатньо. Якщо людина не любить чистити зуби перед сном, то дуже скоро її може спіткати декілька неприємних наслідків такого кроку. У стоматології в Бучі постійно нагадують, що профілактика набагато краще і дешевша, ніж лікування.

  • У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост

    Холодильник, в камерах которого не образуется иней — практичный, удобный в эксплуатации прибор. Реализованная в технике Samsung система No Frost позволяет обходиться без регулярного размораживания.