<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Бізнес
Технології
25.07.2023 509

"Плаває" і не боїться. З'явилось нове відео всюдихода "Богун"

Всюдихід "Богун" продовжує підкорювати українські території.

imgonline_com_ua_resize_eoke1whhvix0foy_650x410_25.07.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на відео, опубліковане спікером ОК "Південь" Владиславом Назаровим у Telegram.

"Зброя перемоги. Український всюдихід "Богун", - підписав кадри він.

Що відомо про всюдихід "Богун"?

"Богун" - автомобіль українського виробництва з колісною формулою 4х4, який використовують для ліквідації надзвичайних ситуацій, порятунку людей у снігових заметах та інших перешкодах. Цей автомобіль безперешкодно може пересуватися водою та у багнюці.

Наприклад, він дуже ефективно показав себе під час евакуації людей з Херсонської області з зони підтоплення через підрив російськими військами Каховської ГЕС. Наприкінці травня тест-драйв всюдихода "Богун" провів міністр оборони України Олексій Резніков.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Плаває" і не боїться. З'явилось нове відео всюдихода "Богун" 5.00 5 1
Бізнес / Технології
25.07.2023 509
Еще материалы раздела «Технології»