<
НОВИНИ ДНЯ: Єрмак зробив сенсаційну заяву щодо безпекової угоди зі США  Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні – під загрозою: оператори назвали сценарії  Кінець “партнерства без обмежень”: шокувальні підсумки візиту Путіна до Сі  Уникнути вручення повістки більше не вдасться: Кабмін затвердив нові правила  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  Зеленський оцінив перспективи нового контрнаступу ЗСУ і назвав умову  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°всі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
26.07.2023 329

Вивчення розмовної англійської за унікальною міжнародною методикою у Києві

Від стандартного та традиційного вивчення іноземної мови у світі поступово відходять та впроваджують новітні методики. Розмовна англійська, вивчення мови з використанням віршів, пісень, скоромовок, відео та візуальних матеріалів - сучасні тренди.

Інтерактивні курси англійської мови для дітей стають дедалі популярнішими. Вони завжди спрямовані на всебічний гармонійний розвиток малюків.

Методика Хелен Дорон

Діти від 3-х місяців можуть вивчати англійську мову цікаво та якісно за багаторазово перевіреною на практиці авторською методикою, які ефективно працює у десятках країн світу.

Йдеться про методику Хелен Дорон, яка доступна також і в Україні. Залежно від бажання і здібностей учнів вони зможуть освоїти базовий рівень володіння або зробити її своєю другою рідною мовою.

Навчання проводиться двічі на тиждень, є програми і для онлайн-уроків, і для занять у навчальному центрі. Перше заняття дозволено відвідати без оплати, щоб переконатись, що цей підхід до навчання вам сподобається.

У чому переваги методики вивчення розмовної англійську змалку?

Вам буде доступна авторська методика опанування мовою. Сертифіковані викладачі ведуть заняття виключно англійською.

Учнів об'єднують у невеликі групи від 4 до 8 осіб, щоб кожному приділити достатньо уваги.

Використання унікальних мобільних додатків дає змогу ще більше занурюватися в захопливий процес.

Що доступно на курсах

- Консультація в індивідуальному форматі з можливістю обрати навчальний курс.

Безплатне мовне тестування для визначення фактичних знань, англійська для дітей віком від 7 років.

Відправлення домашнього завдання за вивченим матеріалом.

Відпрацювання пропущених занять з метою недопущення відставання студента (протягом місяця).

Зворотний зв'язок за результатами навчання та облік досягнень кожного відвідувача курсів.

Отримання кваліфікаційного сертифіката від школи Helen Doroh English.

Чим можна користуватися під час вивчення англійської мови.

TABL_2

Особливі заохочення для учнів

Участь у проектах і конкурсах міжнародного рівня

Підготовка для складання іспитів Cambridge Tests, де видається сертифікат, який цінується в різних країнах світу

Табори з англійським спілкуванням

Чому англійську слід вивчати з раннього дитинства?

У навчальному центрі англійська для дітей в Академмістечку у Києві англійська викладається з використанням музичних включень. Навчальні навички набуваються так само як і рідною мовою: часте повторення, спостереження за артикуляцією дорослого виробляє спочатку несвідоме, а потім усвідомлене застосування одиниць мови.

Маленькі діти починають використовувати вивчені слова у буденному спілкуванні, під час ігор, використовуючи англійську наче другу рідну мову.

Для різних вікових груп передбачено вивчення розмовної лексики на різні теми, відповідно до віку та рівня знань. Вивчення розмовної мови змалку - це найкращий спосіб стати білінгвом.

Вивчення англійської з раннього дитинства створить надійний фундамент для подальшого її освоєння, а також допоможе позбутись непотрібного страху розмовляти іноземною у майбутньому, зокрема, якщо діти захочуть вивчити ще одну іноземну мову.

Щоб отримати високі результати, приєднуйтесь до найкращих!

Оценка материала:

5.00 / 2
Вивчення розмовної англійської за унікальною міжнародною методикою у Києві 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
26.07.2023 329
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост

    Холодильник, в камерах которого не образуется иней — практичный, удобный в эксплуатации прибор. Реализованная в технике Samsung система No Frost позволяет обходиться без регулярного размораживания.

  • Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке

    Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки революционизируют деревообрабатывающую отрасль. Узнайте об их преимуществах, технических характеристиках и влиянии на производство. Советы по выбору и использованию.

  • Як обрати біотуалет для інваліда Як обрати біотуалет для інваліда

    Після повної чи часткової втрати активності та можливості переміщатися самостійно, людина не може обслуговувати себе самостійно і тим більше ходити до туалету. Для вирішення такого завдання виробники пропонують стільці-туалети, крісла та біотуалет для інвалідів для дому.

  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.