<
НОВИНИ ДНЯ: НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurusвсі новини дня
Прес-релізи
Інше
09.08.2023 1828

ТРЦ Respublika Park у Києві підтримує Україну через благодійні проєкти

Respublika Park, один із найбільших у Східній Європі торгових центрів, розташований у Києві, активно підтримує українських захисників та постраждалих від російської агресії. Генеральний директор Respublika Park Юлія Щаслива детально розповіла про ряд благодійних ініціатив та співпрацю з різними організаціями, які надають допомогу українцям у цей складний період.

Як підкреслила Юлія Щаслива, ТРЦ Respublika Park та розважальний парк Neopolis активно долучаються до допомоги переселенцям та людям, постраждалим внаслідок бойових дій. За партнерства з фондом "Повернись живим", Національним банком України та командою United 24, торговий центр успішно проводить благодійні збори.

Співпрацюючи з благодійним фондом "Повернись живим", вдалося зібрати 500 000 гривень для підтримки Збройних Сил України під час благодійного виступу рок-гурту "Без Обмежень".

Юлія Щаслива розповіла, що їхня команда здійснила декілька благодійних ініціатив, співпрацюючи з лікарнею Охматдит, благодійним фондом "Таблеточки", Національною гвардією України та Соціальною службою Києва. Крім того, орендарі фуд-корту співпрацюють з благодійним фондом "Життєлюб" у реалізації проєкту "Обід без бід".

Починаючи з березня 2023 року, ТРЦ Respublika Park разом з Національним банком України запустив нову благодійну акцію, в рамках якої з кожної оплати за паркування автомобіля 5 гривень перераховується на благодійний рахунок НБУ для підтримки Збройних сил України. Ця благодійна програма дозволяє кожному автовласнику активно долучитись до підтримки українських захисників без особливих зусиль. Вже протягом першого кварталу цього року завдяки такій ініціативі було перераховано на підтримку ЗСУ приблизно 1 мільйон гривень.

2_09.08.2023

Відновивши свою діяльність після широкомасштабного вторгнення, парк розваг Neopolis успішно організував 25 благодійних заходів, які зібрали понад 1000 дітей, а також безкоштовні запрошення до парку отримали понад 1000 маленьких українців. Команда ТРЦ Respublika Park разом з усією країною прагне до Перемоги і робить значний внесок, підтримуючи тих осіб, яким ця підтримка дійсно потрібна.

Довідково. Супер-регіональний ТРЦ Respublika Park відкрив свої двері у листопаді 2021 року в Києві і має загальну площу 300 000 квадратних метрів. Власником ТРЦ є австрійська компанія Trafin Consulting und Entwicklungs GmbH, яка була заснована у Відні в 2013 році й займається нерухомістю. Зараз акціонер Respublika Park активно представлений на ринках нерухомості Центральної та Східної Європи. Trafin вкладає значні інвестиції у торгові, готельні та житлові комплекси в різних країнах, а також виступає важливим учасником інвестиційного сектору української економіки як успішний інвестор ТРЦ Respublika Park.

Оценка материала:

5.00 / 3
ТРЦ Respublika Park у Києві підтримує Україну через благодійні проєкти 5.00 5 3
Прес-релізи / Інше
09.08.2023 1828
Еще материалы раздела «Інше»