<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі та грози: де в Україні 29 травня погіршиться погода  Союзники з НАТО не виконують обіцянок, які зобов'язалися робити для України: гучна заява Столтенберга  Україна, ймовірно, готується до обстрілів території РФ далекобійними ракетами: з'явилися певні ознаки  Росія за місяць застосувала в Україні більше ніж 3 тисячі КАБів, - Зеленський  Яким буде початок літа в Україні: прогноз погоди до кінця тижня  Мільярдер та експрезидент США з двома імпічментами. Чим відомий Дональд Трамп  "Укрогідрометцентр" дав прогноз погоди на 28 травнявсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
10.08.2023 370

Особливості донорства яйцеклітин

Дізнайтеся про особливості донорства яйцеклітин і як цей процес працює. Дізнайтеся про вимоги до потенційних донорів, включаючи вік, здоров'я та інші фактори.

На жаль, у сучасному світі стає все більше жінок бореться з проблемою безпліддя. Але сучасна медицина робить все можливе, щоб жінка, яка бажає народити дитину, могла відчути радість материнства. Допомагають у цьому не тільки досвідчені лікарі, а й донори ооцитів, тобто молоді жінки, які готові надати власні яйцеклітини.

Йдеться про жінок у віковому діапазоні від 18 до 30 років. Після тридцяти, жінка вже не може стати донором ооцитів, оскільки якість яйцеклітин погіршується. Сама процедура безпечна, після забору яйцеклітин, жінка повертається до звичайного життя. І для того, щоб залишатися впевненою у тому, що все пройде як треба, потрібно звернутися виключно до перевіреного медичного центру, де надають всі необхідні гарантії.

Причини стати донором ооцитів

Дехто ще спирається на стереотипи та шаблони щодо донорства яйцеклітин. Та як показує практика подібна процедура має велику кількість переваг та особливостей. Рішення щодо донорства яйцеклітин повинно бути добровільним та обґрунтованим. Для цього потрібно розуміти, що собою представляє подібна процедура. Погоджуючись на донорство яйцеклітин, жінка отримує наступні гарантії:

- Безкоштовне обстеження у медичному центрі. Всі витрати пов’язані з тестами та аналізами, бере на себе клініка;

Донору виплачується грошова компенсація після забору яйцеклітин. Розмір виплати обговорюється під час укладання договору. Все що обіцяє клініка донору, виплачується в той же день, коли забирають ооцити;

Все проходить конфіденційно. Клініка надає можливість анонімної участі у програмі донорства яйцеклітин;

Також процедура законна, оскільки в Україні донорство яйцеклітин являється легальним.

Погоджуючись на донорство яйцеклітини, жінка допомагає тим, хто не здатен мати власних дітей. Пізнати щастя материнства, на сьогоднішній день, має змогу майже кожен бажаючий. Допомагають у цьому професійні лікарі, професійні технології та донори яйцеклітин. Більше інформації можна отримати на офіційному сайті клініки «Донори за життя». Щоб потрапити на первинну консультацію, варто залишити заявку на сайті чи одразу зателефонувати за вказаними номерами.

Вимоги до майбутнього донора

Перш ніж залишити заявку на участь  у програмі донорства яйцеклітин, варто дізнатися про основні вимоги. Донором яйцеклітин може стати жінка, яка відповідає наступним вимогам:

Жінка повинна мати приємну зовнішність та вік від 18 до 29 років. Вага до 80 кг, а зріст, щонайменше, 158 см;

Психічне здоров’я не повинно викликати сумнівів;

Наявність здорових дітей або однієї дитини;

Відсутність спадкових захворювань, а також шкідливих звичок. Тобто, жінка не повинна палити, вживати алкоголь, наркотики;

Також не повинно спостерігатися медичних протипоказань на проведення донорства яйцеклітин.

Як вже було зазначено вище, рішення стати донором яйцеклітин повинно бути зваженим та прийнятим свідомо. В першу чергу, майбутній донор повинна пройти у комплексі обстеження у гінеколога. Донорство яйцеклітини неможливе у період лактації, тобто, коли жінка годує грудьми.

Наважившись на процедуру донорства яйцеклітин, жінка допомагає іншим та одночасно дбає про себе. Чудова нагода поєднати ці дві якості, без ризику.

Записуючись до клініки "Донори за життя" жінці-донору не доведеться хвилювати ні хвилини. Гарантується анонімність, безпека та грошова компенсація, яка видається одразу, як тільки забирають яйцеклітини. Разом з тим, жінка проходить безкоштовне обстеження, яке допомагає впевнитися, що із здоров’ям все гаразд і можна подарувати іншим нагоду народити здорову дитину.

Оценка материала:

5.00 / 3
Особливості донорства яйцеклітин 5.00 5 3
Прес-релізи / Товари та послуги
10.08.2023 370
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • На що звернути увагу під час вибору дитячих шкарпеток? На що звернути увагу під час вибору дитячих шкарпеток?

    Батьки добре знають, що малюку потрібно мати достатню кількість шкарпеток в гардеробі. Потрібні як літні моделі, так і зимові та демісезонні. Щоб уникнути зайвих витрат, краще одразу купувати шкарпетки дитячі оптом. Наприклад, в інтернет-магазині Shkarpetku можна придбати різноманітні комплекти з 4, 6 або 12 пар за доступними цінами.

  • Ефективність сучасного навчання: переваги онлайн школ англійської мови Ефективність сучасного навчання: переваги онлайн школ англійської мови

    У сучасному світі, де технології стрімко змінюють звичні підходи до освіти, онлайн навчання набуває все більшої популярності. Це стосується і вивчення іноземних мов, зокрема англійської. Онлайн школа англійської мови пропонує гнучкість, доступність і високу якість навчання, що робить її привабливою опцією для мільйонів студентів по всьому світу. Ось чому вибір онлайн формату навчання може стати кращим рішенням для тих, хто шукає ефективні та сучасні методи освіти.

  • Що впливає на вартість послуг з перевезення речей? Що впливає на вартість послуг з перевезення речей?

    Перевезення речей – це невіддільна частина будь-якого переїзду, хай то зміна квартири, офісу чи міста проживання. І хоча сам процес транспортування може здатися простим і нехитрим, насправді він потребує ретельного планування, підготовки та вибору надійного підрядника.

  • Як вибрати стільчик для майстра педикюру Як вибрати стільчик для майстра педикюру

    Для будь-якого салону краси правильний вибір обладнання відіграє ключову роль у забезпеченні комфорту клієнтів та ефективності роботи майстрів. Одним із найважливіших елементів є стільчик для майстра педикюру (https://beauty-market.com.ua/ua/g43680454-stulchiki-dlya-pedikyura). У цій статті ми розглянемо як вибрати ідеальний стільчик для вашого салону.

  • Эффективность и безопасность: выбор идеальной маникюрной вытяжки для вашего салона Эффективность и безопасность: выбор идеальной маникюрной вытяжки для вашего салона

    Для каждого салона красоты, предлагающего услуги маникюра и педикюра, необходимо обеспечить не только высокое качество обслуживания, но и заботу о здоровье как клиентов, так и персонала. Одним из ключевых аспектов этого является качественная вытяжка маникюрная (https://ukrstil.com/g9339712-vytyazhki-dlya-manikyura), которая помогает поддерживать чистоту воздуха и избавлять рабочее пространство от вредных паров и пыли, возникающих во время процедур.