<
НОВИНИ ДНЯ: Прогноз погоди на 18-19 травня: де можливі дощі Температура повітря підвищиться.  Мобілізація з 25 років: у ЗМІ підрахували, на скільки тисяч збільшиться військо України  Мобілізація транспорту в Україні: Кабмін готує "сюрприз" для бізнесу – нардеп  Новий рівень стосунків: про що була зустріч Путіна і Сі, перші обіцянки та гучні заяви  Дощі, грози та сонце: якою буде погода в регіонах України 18 травня  Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фаршівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.08.2023 2760

Синоптики назвали області, яким 12 серпня не пощастить з погодою

Оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

12 серпня, в Україні очікується хмарна погода. У низці областей пройдуть дощі, подекуди з градом та сильними шквалами. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

"Вночі, 12 серпня, на Лівобережжі грози, у Чернігівській, Сумській, Полтавській областях значні дощі, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с. І рівень небезпечності, жовтий", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що 11 серпня майже по всій території України погіршаться погодні умови. Синоптики попереджають про грози, а також сильні пориви вітру.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптики назвали області, яким 12 серпня не пощастить з погодою 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
12.08.2023 2760
Еще материалы раздела «Суспільство»