НОВИНИ ДНЯ: Найповільніший наступ за 100 років: WSJ розвінчав міф про "неминучу перемогу" Путіна  Особливий час: цим 5 знакам зодіаку Всесвіт готує великий подарунок до кінця грудня  У Кремлі зробили заяву щодо перемир’я з Україною на час виборів: подробиці  У Путіна цинічно заявили, що "весь Донбас російський": деталі  Україна отримала від США проєкт щодо гарантій безпеки, - Зеленський  Зеленський відповів, чому в Україні не підвищили зарплати військовим  Погода 12 грудня буде вітряною: насувається похолоданнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.08.2023 1529

Що потрібно додати до котлет, щоб вони були соковитими: літній інгредієнт, який зробить їх ніжними

Що додати до фаршу, щоб котлети не вийшли сухими

Значно покращить смак котлет, зробить їх соковитими, пухкими звичайний кабачок. Тож поспішайте скористатися цим овочем для приготування котлет по-новому. Пише ТСН. 

Інгредієнти для приготування соковитих котлет

  • м'ясний фарш – 500 г,
  • кабачок середнього розміру — 1 шт.,
  • яйця – 2 шт.,
  • манка – 2 столові ложки,
  • сіль та перець – на смак,
  • панірувальні сухарі,
  • олія для смаження

Як приготувати котлети з додаванням кабачка:

  1. Помитий кабачок натерти, посолити, почекати поки утвориться сік та його віджати.
  2. Фарш посолити, додати яйця, манку, ретельно перемішати. Залишити суміш для набухання на 10 хвилин.
  3. З’єднати фарш та кабачки та добре перемішати.
  4. Сформувати котлети та обваляти в сухарях.
  5. Смажити котлети на олії до готовності  20-30 хвилин.

Оценка материала:

5.00 / 3
Що потрібно додати до котлет, щоб вони були соковитими: літній інгредієнт, який зробить їх ніжними 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
16.08.2023 1529
Еще материалы раздела «Суспільство»