<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні ще на місяць подовжать пільгову ціну на електроенергію для населення  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітня  Остін про ATACMS: не чудодійний засіб, але дає можливість завдавати далеких ударів  Ймовірність обвалу українського фронту зменшується, - естонська розвідка  Топ-генерал США про Abrams в Україні: обговорюємо швидку адаптацію до умов на фронті  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю  В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYTвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.08.2023 4569

Гороскоп на 17 серпня для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно розпочинати нові проєкти

День сприятливий для початку роботи над новими – важливими й перспективними – проєктами.

Головне – не поспішати: в бажанні діяти недоліку не буде, а ось достатньої кількості сил накопичити не вдасться, тому їх необхідно заощаджувати. Але зроблений сьогодні крок – навіть один – надзвичайно важливий: він дасть старт майбутній роботі. Вітається цього дня і благодійність: зроблене добро може повернутися назад у будь-якому – навіть вельми несподіваному – вигляді. Пише ТСН. 

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 17 серпня для Овнів

Фізична праця позбавить вас сил, тому не варто планувати на сьогодні роботу над трудомісткими проєктами – краще зосередитися на розумовій та інтелектуальній діяльності – вона не така втомлива.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 17 серпня для Тельців

Вирішення важливих професійних завдань бажано відкласти на завтра – сьогодні вам навряд чи вдасться зробити все так, як треба, тому велика ймовірність прикрих помилок.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 17 серпня для Близнят

Труднощі з вибором у таких двоїстих натур, як ви, виникає й будь-якого іншого дня, але сьогодні вони переслідуватимуть вас на кожному кроці, тож важливих рішень краще не ухвалювати.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 17 серпня для Раків

Намітивши собі важливу професійну мету, йдіть до неї прямо, не відволікаючись на сторонні справи – лише так можна буде досягти результату, на який ви розраховуєте.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 17 серпня для Левів

Цілей особистого характеру цього дня можна буде досягти лише чесним шляхом: обманом можна змусити близьку людину зробити так, як ви хочете, але згодом вона вам його не пробачить.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 17 серпня для Дів

Поповнити запас позитивної енергії, яка вже вичерпалася, можна, спілкуючись із тими, у кого її завжди в надлишк, – насамперед маленькими дітьми та улюбленими домашніми тваринами.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 17 серпня для Терезів

Представникам вашого знака сьогодні необхідно відмовитися від нових починань: щось обов'язково піде не так, тому вже завтра доведеться все переробляти, а це даремно витрачений час.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 17 серпня для Скорпіонів

Сьогодні у вирішенні будь-якого питання ви зможете сподіватися лише на себе: і річ не в тім, що ніхто не захоче вам допомогти, просто в хитросплетінні ваших справ ніхто, крім вас, розібратися не зможе.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 17 серпня для Стрільців

Навіть найважчий шлях починається з першого – можливо, невеликого – кроку, який вам сьогодні обов'язково потрібно зробити, тоді все розвиватиметься в потрібному вам напрямку.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 17 серпня для Козорогів

Представникам вашого знака сьогодні, як ніколи, важливо тримати свої емоції під контролем: вирвавшись на волю, вони можуть зробити некерованими навіть таких стриманих людей, як ви.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 17 серпня для Водоліїв

На будь-яку пропозицію особистого характеру – наприклад, руки й серця – сьогодні можна, не розмірковуючи, відповідати згодою, тим більше, що ви дуже довго на неї чекали і вже майже зневірилися.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 17 серпня для Риб

Ідеї, які спадуть вам на думку цього дня, обіцяють згодом принести гарний прибуток, тому необхідно обов'язково записати їх, щоб на дозвіллі ретельно обміркувати.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гороскоп на 17 серпня для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно розпочинати нові проєкти 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
17.08.2023 4569
Еще материалы раздела «Суспільство»