<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.08.2023 2318

Спека до +36, а на заході та півночі дощі: прогноз погоди на вихідні

Погода в Україні буде дуже спекотною на цих вихідних, 19 і 20 серпня. При цьому на заході та півночі прогнозуються дощі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз Укргідрометцентру в Facebook.

У наступні три доби утримається спекотна погода з температурою вночі +16 +22 градуси, а вдень +28 +33. При цьому у південній частині та східних областях України місцями очікується +35 +36 градусів.

У суботу вдень в Карпатському регіоні, а у неділю в західних та північних областях очікуються короткочасні дощі з грозами.

Синоптики також прогнозують дощі у понеділок по всій території України, окрім півдня та сходу.

Температурні рекорди у світі

Цього літа у Європі та Сполучених Штатах фіксують нові температурні рекорди. Вчені припускають, що через зміни клімату може бути ще спекотніше.

Аномальна температура спричинила масштабні пожежі у Греції, на кордоні Іспанії та Франції, в Італії та Алжирі. Крім того, Гаваї охопили масштабні лісові пожежі, внаслідок яких загинули вже понад сотню людей.

Оценка материала:

5.00 / 1
Спека до +36, а на заході та півночі дощі: прогноз погоди на вихідні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
19.08.2023 2318
Еще материалы раздела «Суспільство»