<
НОВИНИ ДНЯ: Чому під час тривоги в Києві зупиняється громадський транспорт  До України суне антициклон: як зміниться погода найближчими днями  Командири РФ кидають своїх підлеглих у "ями" та морять голодом за найменші провини, - ЦНС  Аспірантура за контрактом не даватиме відстрочку від мобілізації, - голова МОН  Сі Цзіньпін заявив, що Китай шукатиме врегулювання "кризи в Україні" у власний спосіб  Укргідрометцентр дав прогноз на найтепліший місяць року  Трамп проти Байдена. Що потрібно знати про президентські дебати у СШАвсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
22.08.2023 421

Манікюр у салоні краси: чи варто вибирати професіоналів

Все більше чоловіків і жінок вважають за краще робити манікюр у професійному салоні краси. Нічого дивного! Доглянуті руки та нігті – візитівка, яка представить людину краще, ніж резюме. До того ж догляд вдома не дає такого ефекту, як професійний підхід. Розглянемо докладніше як формуються ціни на апаратний манікюр і чому варто піти до нейл-стиліста.

1_22.08.2023

Топ популярних ідей

З’явилося бажання зробити зі своїми нігтями щось незвичне? Пропонуємо декілька сміливих варіантів:

- пухнастий тренд;

квіткові аплікації;

яскраві кольори на довгих нігтях;

фруктові принти;

холодні та матові відтінки;

«хромовані» дизайни;

ефект мармуру тощо.

Ці та інші сміливі технології нейл-арту дуже складно зробити вдома. Щоб зберегти час та отримати бажаний результат, пропонуємо звернутися до професіоналів Fast Line Studio.

Переваги манікюру в салоні

Професійний догляд – це не що інше, як покриття нігтів полімерним лаком. Він відрізняється високою стійкістю, інтенсивністю кольорів. У порівнянні з традиційними матеріалами такий манікюр вимагає використання спеціальних гелів. Завдяки професійній косметиці натуральні нігтьові пластини стають товстішими та, головне, стійкішими до ламкості. Крім того, гель можна використати, коли потрібно наростити нігті або відновити зламані.

2_22.08.2023

Зупинимося на перевагах використання сучасних гелів:

1. Стійкість – це, безумовно, головний плюс. Ось чому більшість людей обирають гель. При фарбуванні нігтів традиційним лаком можлива поява сколів все через декілька днів. Однак, якщо пофарбувати нігті полімерним лаком у нейл-стиліста, він протримається кілька тижнів.

2. Природний вигляд. Такий манікюр виглядає природно та естетично. У разі використання тіпсів на нігтях спостерігається ефект «штучності». У випадку з гібридним манікюром нічого такого не відбувається.

3. Захист нігтьової пластини. Якщо ваша мрія – відростити нігті, вибір гібридного манікюру – чудовий вибір. Завдяки використанню спеціальних лаків вони захищені від пошкоджень та ламання.

4. Можливість виконання різних дизайнів. У разі самостійного розпису в домашніх умовах складно отримати ідеально профарбовані та красиво оформлені нігті. Якщо піти до салону краси на гібридний манікюр, можна вибрати не тільки класичні, а й різні цікаві дизайни (наприклад, омбре чи ефект котячого ока).

5. Доглянуті кутикули. Обравши професіональний підхід, можна розраховувати на те, що  майстер не тільки гарно нафарбує, але й подбає про кутикулу. Проблеми з ними супроводжують більше ніж 60% жінок. Домашні засоби видалення кутикули часто призводять до ран, які можуть інфікуватися.

Як бачите, переваг у гібридного манікюру багато. Погодьтеся, зробити щось для себе і хоч раз на місяць ходити на професійний манікюр – це чудовий момент розслаблення. Крім того, нафарбовані нігті позитивно вплинуть на самооцінку.

Однак пам’ятайте, що треба вибрати професійний салон краси, який надає послуги на найвищому рівні. Добрим прикладом є Fast Line Studio. Фахівці пропонують комплексе обслуговування – паралельно у 8 рук.  Це дозволяє зекономити до 3–4 годин вільного часу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Манікюр у салоні краси: чи варто вибирати професіоналів 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
22.08.2023 421
Еще материалы раздела «Товари та послуги»