НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
27.08.2023 389

Який диван краще обрати – м’який чи жорсткий?

Відповідь на це питання залежить від людини та рівня комфорту, який вона відчуває. Зазвичай м’який диван обирають для відпочинку, спати ж краще на більш жорсткому. Втім, більшість з нас роблять і перше, і друге на одному дивані.

Чому краще купляти диван зі складу

Щоб визначитись, який саме диван ви бачите у своїй оселі, варто ознайомитися з тим, що пропонує ринок. Сьогодні з цим немає жодних складнощів – асортимент в усій повноті представлений на різноманітних інтернет-сайтах та магазинах. Тут же ви можете дізнатися про якості товару, який вам сподобався, та його переваги у порівнянні з іншими моделями.

А для того, щоб придбати диван за цінами виробника, варто завітати на сайт https://ddn.ua/ua/dyvany-na-skladi.html, адже саме тут ви позбавитеся посередницьких послуг та уникнути різноманітних надбавок, придбавши меблі за ціною, яку визначив виробник. Тобто, кращий вибір – це купити диван зі складу.

Чим наповнюють жорсткі дивани

Наповнювачів, жорстких диванів досить багато. Основними і найбільш популярними є:

1. Пінополіуретан, який може бути литим або блоковим. Він різноманітний за ступенем щільності і є найбільш довговічним.

2. Струттофайбер – у вигляді волокон (вони можуть бути як натуральними, так і синтетичними), що вкручені вертикально. Спосіб їхнього закріплення – це спрямований потік гарячого повітря. Цей наповнювач часто обирають через те, що він здатний трансформуватись у відповідності до вигинів тіла.

3. Періотек є по суті поліефірним волокном, до якого додають синтетичні добавки (як приклад – бамбукові, кукурудзяні або ж кокосові). Може бути і натуральне додавання у вигляді вовни. Текстура періотека є багатошаровою.

Чим наповнюють м’які дивани

Як вже зазначалося, м’який диван передбачений здебільшого для короткочасного відпочинку. Тому для його наповнення використовуються відповідні матеріали:

1. Поролон – один з найдешевших матеріалів, але його суттєвим недоліком є недовговічність у використанні, адже цей наповнювач швидко деформується.

2. Синтепон також є дешевим матеріалом. Ця синтетика часто комбінується з більш міцним наповнювачем і є популярною «начинкою» стьобаних диванів.

3. Останнім часом часто використовують холлофайбер, який за своїми властивостями схожий із синтепоном, але є більш міцним і має значнішу зносостійкість. Його волокна схожі на спіраль, завдяки чому матеріал доволі довго залишається м’яким та зберігає тепло.

4. Дюрафіл є достатньо пишним матеріалом, оскільки за своїми властивостями схожий з пружинним блоком, що додає затишності.

Оценка материала:

5.00 / 2
Який диван краще обрати – м’який чи жорсткий? 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
27.08.2023 389
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Чим відрізняється хімчистка від звичайного прання? Пояснення основних різниць між двома видами чистки Чим відрізняється хімчистка від звичайного прання? Пояснення основних різниць між двома видами чистки

    Догляд за одягом та текстильними виробами – важлива складова повсякденного життя, яка допомагає зберегти їх зовнішній вигляд та продовжити термін служби. У процесі чистки часто виникає питання: чи варто скористатися хімчисткою, чи достатньо звичайного прання? Ця стаття допоможе вам зрозуміти основні відмінності між хімчисткою та звичайним пранням, а також обрати найбільш відповідний спосіб догляду за вашими речами.

  • Тренди вишиванок для дітей: що актуально в цьому сезоні Тренди вишиванок для дітей: що актуально в цьому сезоні

    Традиційна українська вишита сорочка в багатьох аспектах осучаснилася. Змінились крій, довжина, тканина. Це дозволяє створювати актуальні моделі, які при цьому не втрачають культурного автентичного зв’язку зі своїми попередниками.

  • Как подготовиться к поездке в Европу на автобусе: практическое руководство Как подготовиться к поездке в Европу на автобусе: практическое руководство

    Путешествие в Европу на автобусе — это отличный способ открыть для себя новые города и страны, сэкономить на авиабилетах и насладиться живописными видами за окном. Однако такая поездка требует тщательной подготовки. Важно не только правильно выбрать маршрут и перевозчика, но и учесть множество других нюансов. В этой статье мы расскажем, как подготовиться к автобусному путешествию, чтобы оно прошло максимально комфортно и без стресса.

  • Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

    Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.

  • Де знайти офлайн магазини HARVEST? Де знайти офлайн магазини HARVEST?

    У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.