<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.09.2023 876

Прогноз погоди на понеділок, 4 вересня: на заході грозові дощі

У Києві буде хмарно, місцями короткочасний дощ.

В Україні у понеділок, 4 вересня, буде хмарно з проясненнями, на заході пройдуть дощі з грозами. Пише ТСН. 

Про це повідомили в "Укргідрометцентрі".

Так, у більшості західних, Вінницькій, Житомирській, місцями Київській, Черкаській та Одеській областях короткочасні дощі, вдень і в південній, східній частинах та на Дніпропетровщині невеликий короткочасний дощ, подекуди гроза; на решті території – без опадів.

Вітер північний, північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 11-16°, на півдні та південному сході країни до 19°; вдень у західних, північних та Вінницькій областях 19-24°, на решті території 24-29°.

Погода у Києві та області

На Київщині 4 вересня буде хмарно з проясненнями, місцями короткочасний дощ.

Вітер північний, північно-східний, 5-10 м/с. Температура по області вночі 11-16°, вдень 19-24°; у Києві вночі 13-15°, вдень 20-22°.

Нагадаємо, синоптики здивували прогнозом погоди у вересні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прогноз погоди на понеділок, 4 вересня: на заході грозові дощі 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
04.09.2023 876
Еще материалы раздела «Суспільство»