<
НОВИНИ ДНЯ: Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травнявсі новини дня
Прес-релізи
Інше
25.10.2010 19:10 15429

В Украине пройдет благотворительный концерт посвященный семидесятилетию Джона Ленона

3 ноября «True La-La» – шоу настоящей музыки представляет уникальный благотворительный концерт посвященный семидесятому дню рождения Джона Ленона «Beatles Tribute».

 

Самые яркие звезды Украины исполнят хиты легендарной группы «Beatles» в живом звуке с уникальной обработкой. Также гостей вечера ждет множество приятных сюрпризов.
В концерте принимают участие: Гайтана, Андрей Хливнюк («Бумбокс»), Скрябин, Jamala, Фагот «ТНМК», Alyosha, Ваня Дорн, Иван Розин (Gouache), «ManSound», JazexxBand, Роман Полонский, Gorchitsa, «Unity» и другие.
Гости из Европы: Сафура, Рей Хортон, Марчин Мразинский.
Ведущий вечера – Павел Шилько (DJ Паша).
Вырученные средства от продажи билетов будут переданы в Международную благотворительную организацию «Служба спасения детей» в г. Киеве (адрес: ул. Теремковская,9. к.т. /044/ 526 96 96; /067/924 43 83.
Билеты можно приобрести в театральных кассах г. Киева.
Концерт «Beatles Tribute» - состоится 3 ноября в МЦКМ «Октябрьский дворец». Живой звук. Начало в 19:00.

Оценка материала:

3.00 / 6
В Украине пройдет благотворительный концерт посвященный семидесятилетию Джона Ленона 3.00 5 6
Прес-релізи / Інше
25.10.2010 19:10 15429
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 314
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 276
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 352
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 303
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 310